ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

POLL: Τι φταίει για την εικόνα του Ολυμπιακού;

POLL: Τι φταίει για την εικόνα του Ολυμπιακού;

Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μία ανάσα από το να μείνει εκτός playoffs στην EuroLeague, το Sport24.gr θέτει το εξής ερώτημα στους αναγνώστες του: Τι φταίει για την εικόνα του της ομάδας τους δύο τελευταίους μήνες;

Η εντός έδρας ήττα από την Ζάλγκιρις για την 29η αγωνιστική της EuroLeague ήταν επώδυνη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον χρειάζεται νίκη επί της Νταρουσάφακα και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κερδίσει μία θέση στην πρώτη 8αδα και να προκριθεί στα playoffs .

Το θέμα ωστόσο για τους "ερυθρόλευκους" δεν είναι απλώς αυτή η ήττα. Είναι το γεγονός ότι στους τελευταίους 10 αγώνες τους έχουν ρεκόρ 2-8, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε αυτή την θέση.

Η εικόνα του Ολυμπιακού είναι προβληματική το τελευταίο δίμηνο, κάτι που οδήγησε στις μαζεμένες ήττες. Τι φταίει όμως και ο Ολυμπιακός υπέστη τέτοια αγωνιστική καθίζηση, με αποτέλεσμα να καλείται την 30η αγωνιστική της EuroLeague να παίξει για την... ζωή του στην διοργάνωση; Το Sport24.gr θέτει αυτό το ερώτημα στους αναγνώστες του, δίνοντας 8 επιλογές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ