ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια

Ολυμπιακός: Ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια
Eurokinissi EUROKINISSI

Η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε τον Ολυμπιακό 78-62 στο πλαίσιο της 1ης ημέρας του "Lucca Tournament". Αποχώρησε με σφίξιμο στον δεξιό μηρό ο Κόνιαρης.

Μερικές ημέρες μετά το ξεμούδιασμα στα δύο φιλικά της Πορταριάς με τον Ηρακλή , ο Ολυμπιακός έπεσε στα... βαθιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2019/20. Οι "ερυθρόλευκοι" παίρνουν μέρος στο "Lucca Tournament" της Μπολόνια, όπου ηττήθηκαν σήμερα από την Αρμάνι Μιλάνο με 78-62.

Ο Ογκαστιν Ρούμπιτ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό είχε και ο Μπράντον Πολ (11) για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι πήγαν στην Μπολόνια χωρίς τους διεθνείς και με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει διαθέσιμους 12 παίκτες (τους Σπανούλη, Τσέρι, Πολ, Πάντερ, Μπάλντγουϊν, Ρούμπιτ, Χαπ, Τσάμπαν, Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο, Ποκουσέβσκι και Χρηστίδη), όχι όμως και τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.

Συν τοις άλλοις, μόνο 3'16'' μπόρεσε να αγωνιστεί ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει επειδή ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό μηρό. Μετά την ήττα από την Αρμάνι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό την ηττημένη του αγώνα Αναντολού Εφές - Βενέτσια.

Ολυμπιακός: Ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια

Η ιταλική ομάδα είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά άρχισε να δημιουργεί διψήφια διαφορά στο σκορ περί τα τέλη της τρίτης περιόδου, την οποία ολοκλήρωσε με σκορ 58-47. Η τελική διαφορά των 16 πόντων ήταν και η μεγαλύτερη που απέκτησε η Αρμάνι σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 35-28, 58-47, 78-62.

Ολυμπιακός (Μπλατ): Πάντερ 3, Μπάλντγουϊν 7 (2 ασίστ), Πολ 11 (1), Κόνιαρης, Σπανούλης 7 (1 τρίποντο, 1 ασίστ), Τσέρι 4 (3 ριμπάουντ, 1 ασίστ), Χρηστίδης 4 (3 ριμπάουντ, 1 ασίστ), Χαραλαμπόπουλος 3 (1 τρίποντο, 4 ριμπάουντ), Τσάπμαν 2 (4 ριμπάουντ), Ρούμπιτ 14 (7 ριμπάουντ), Χαπ 7 (5 ριμπάουντ).

Αρμάνι Μιλάνο (Μεσίνα): Μακ 9 (1), Μίτσοβ 8 (2), Ντούλκις 2, Μορασκίνι 7 (1), Γουάιτ 11 (1), Ροντρίγκεθ 15 (3), Σάσκοβ 4, Ταρτσέβσκι 12, Τσιντσάρινι 1, Ρέι 4, Μπερνς 5 (1).

Ολυμπιακός: Ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια
Ολυμπιακός: Ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Μπολόνια
Eurokinissi EUROKINISSI

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ