ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μπήκε" και ο Βεζένκοφ ενόψει του πρώτου φιλικού με την Αρμάνι

Ολυμπιακός: "Μπήκε" και ο Βεζένκοφ ενόψει του πρώτου φιλικού με την Αρμάνι

Μία ημέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι για το "Lucca Tournament" με την Αρμάνι Μιλάνο (6/9, 19:30), ο Σάσα Βεζένκοφ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Μπολόνια.

Ο Σάσα Βεζένκοφ προπονείται πλέον μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού . Ο Βούλγαρος φόργουορντ έβγαλε ένα μέρος της σημερινής προπόνησης στην Μπολόνια και σιγά σιγά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενόσω οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται να δώσουν την Παρασκευή (6/9, 19:30) το πρώτο τους παιχνίδι στο πλαίσιο του "Lucca Tournament" με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πήγε στην Μπολόνια την Τετάρτη (4/9) και στο αυριανό παιχνίδι με την Αρμάνι ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει πλέον 13 παίκτες στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Σπανούλης, Τσέρι, Πολ, Πάντερ, Μπόλντγουϊν, Ρούμπιτ, Χαπ, Τσάμπαν, Βεζένκοφ, Κόνιαρης, Χαραλαμπόπουλος, Ποκουσέβσκι και Χρηστίδης.

Στο εν λόγω τουρνουά πέρα από τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο συμμετέχουν ακόμα και οι Αναντολού Εφές, Βενέτσια. Μία εκ των δύο θα είναι η αντίπαλος των "ερυθρόλευκων" και στον αγώνα του Σαββάτου (7/9), είτε πρόκειται για τον τελικό, είτε στο ματς για τις θέσεις 3-4.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ