Παγκόσμιο Κύπελλο: Βρέθηκε λύση στη Νιγηρία

Έστω με μία μέρα καθυστέρηση, η αποστολή της Νιγηρίας πέταξε για την Κίνα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της και να οριστικοποιήσει τη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στη Νιγηρία, με την αποστολή να ταξιδεύει εν τέλει για την Κίνα την Τρίτη (20/8). Οι παίκτες και ο προπονητής της αφρικανικής ομάδας έχουν... χτυπήσει τις καμπάνες εδώ και μέρες για το γεγονός πως υπάρχουν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά τους, επειδή δεν "ελευθερώνονται" από την κυβέρνηση τα χρήματα που έχει δώσει η FIBA για λογαριασμό τους.

Μόλις τη Δευτέρα (19/8) μάλιστα, ο Άλεξ Νουόρα (προπονητής) έκανε δηλώσεις, εξηγώντας πως είναι απογοητευμένος και απελπισμένος με αυτά που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Είχε τονίσει μάλιστα πως ουδείς γνωρίζει πότε θα πετάξει η αποστολή για την Κίνα, δηλώσεις που φαίνεται πως κινητοποίησαν άμεσα τους εμπλεκόμενους, με τη Νιγηρία να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο με προορισμό την ασιατική χώρα την Τρίτη (20/8).

Ακολουθούν τα τελευταία -τρία- φιλικά παιχνίδια και η οριστικοποίηση της δωδεκάδας που θα παλέψει για τη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι στο οποίο πιστεύουν πολύ στη χώρα, δεδομένου ότι υπήρξε συσπείρωση και εμφάνιση των μεγαλύτερων ονομάτων του αθλήματος στη χώρα -μεταξύ των οποίων κι ο Έκπε Ούντο.

AP Photo/Charlie Neibergall

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS