FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν πήγε στην προπόνηση της Τσεχίας ο Σιλμπ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν πήγε στην προπόνηση της Τσεχίας ο Σιλμπ
FIBA

Ο Μπλέικ Σιλμπ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να παίξει απέναντι στην Ελλάδα (9/9, 11:30), γι αυτό κιόλας δεν πήγε καν στο γήπεδο για την προπόνηση της τσεχικής ομάδας. Ακόμη κι έτσι πάντως, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να δώσει το "παρών".

Η Τσεχία προπονήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με φόντο τον αγώνα... πρόκρισης (όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα) απέναντι στην Ελλάδα, τη Δευτέρα (9/9, 11:30). Η ομάδα του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ γνωρίζει ότι έχει το μαξιλαράκι του +11, πλην όμως σκέφτεται με κάθε τρόπο πώς μπορεί να κερδίσει τον αγώνα -κι όχι απαραίτητα να χάσει με μικρή διαφορά.

ΣΕΝΤΖΕΝ, ΚΙΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Από την άλλη, ο έμπειρος τεχνικός μάλλον έχει αποδεχθεί πως ο Μπλέικ Σιλμπ δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο σπουδαιότερο παιχνίδι στην ιστορία της Τσεχίας. Ο πολύπειρος φόργουορντ αποχώρησε λαβωμένος από το παιχνίδι με την Βραζιλία, έφυγε σφαδάζοντας για τον πάγκο και μία μέρα αργότερα δεν δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στο γήπεδο για την προπόνηση, αλλά έμεινε στο ξενοδοχείο της τσεχικής ομάδας για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί. Η μάχη με τον χρόνο είναι έντονη, με το ιατρικό επιτελείο της Τσεχίας να είναι "από πάνω του" διαρκώς, με σκοπό να κερδίσει τις πιθανότητες, που αυτή την ώρα δεν είναι με το μέρος του.

Photo Credits: FIBA

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ