FIBA WORLD CUP

Τρομερή ατάκα του προπονητή της Τσεχίας για το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τρομερή ατάκα του προπονητή της Τσεχίας για το μαρκάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
FIBA FIBA

Το πλάνο του για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ο προπονητής της Τσεχίας, Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, μία μέρα πριν από το μεγάλο ματς με την Ελλάδα.

Μία μέρα πριν από το μεγάλο ματς με την Ελλάδα, η Τσεχία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση που -ευελπιστεί- ότι θα την στείλει στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με νίκη ή με ήττα έως 11 πόντους οι Τσέχοι θα συνεχίσουν στη φάση των οκτώ, με τον Ρόνεν Γκίνζμπουργκ να μιλάει στους Έλληνες δημοσιογράφους και να δίνει μια τρομερή ατάκα για το πλάνο που έχει ετοιμάσει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΣΕΝΤΖΕΝ: Χάρης Σταύρου

" Τέσσερις παίκτες θα παίξουν στην ρακέτα και ένας θα παίξει ζώνη" είπε ο κόουτς των Τσέχων, που αποθέωσε τον δικό του ηγέτη, Τόμας Σατοράνσκι, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδο του MVP του ΝΒΑ και ας κάνει καταπληκτικό τουρνουά.

" Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα. Σίγουρα όταν ερχόμασταν στο τουρνουά δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα, γιατί μας λείπει ο Γιαν Βέσελι. Με εκείνον θα διεκδικούσαμε ένα μετάλλιο σε EuroBasket, όχι όμως σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε την Ιαπωνία και να κάνουμε την έκπληξη απέναντι στην Τουρκία, όμως παίξαμε καλά σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. Είμαστε έκπληκτοι, αλλά αξίζουμε εδώ που φτάσαμε" σχολίασε ο Γκίνζμπουργκ και πρόσθεσε: " Αν κοιτάξουμε τη διαφορά, τότε θα μας την κόψουν σε ένα λεπτό. Πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε. Η Ελλάδα είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει παίκτες σε κάθε θέση. Δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύουμε σε εμάς. Ξέρω ότι δεν έχει παίξει το μπάσκετ που μπορεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει. Ελπίζω να μη συμβεί αύριο. Στο ξεκίνημα του τουρνουά ήταν διεκδικήτρια του χρυσού μεταλλίου. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ρωτήστε τους. Βλέπεις κάποιες στιγμές που παίζουν σπουδαία, σαν Έλληνες. Είναι καλή ομάδα, μακάρι να μην το δείξει αύριο".

Ο Γκίνζμπουργκ μίλησε και για τον Μπλέικ Σιλμπ που γύρισε τον αστράγαλό του στον αγώνα με τη Βραζιλία και όλα δείχνουν ότι δεν θα παίξει στο αυριανό ματς: " Αναρρώνει και δείχνει σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν ξέρω αν θα παίξει", ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στον ηγέτη του, τον Τόμας Σατοράνσκι: " Σκέφτεται μόνο πως θα κερδίσει, δεν τον ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Γι' αυτό παίζει τώρα και στο ΝΒΑ. Σίγουρα ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης, όμως ο Τόμας είναι ο ηγέτης μας εντός κι εκτός παρκέ. Κάνει τα πάντα γι' αυτό το έθνος".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ