EUROLEAGUE

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Όλη η Euroleague, στην οθόνη σας

Το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα αποτελέσματα όλων των ομάδων που συμμετέχουν στο Top 16. Δείτε τι έκαναν οι αντίπαλοι των δύο "αιωνίων", λίγο πριν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

Το Euroleague Greece συγκέντρωσε τα αποτελέσματα όλων των ομάδων, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ της 4ης αγωνιστικής. Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες που αγωνίζονται στο Top 16.

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Παναθηναϊκός (21/1, 19:00)

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν ξεκουράστηκε αυτό το διήμερο, εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι στον Άρη , για να κατακτήσουν με χαρακτηριστική άνεση τους δύο βαθμούς της νίκης (80-59). Η νίκη τους μάλιστα συνδυάστηκε με την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη στη δράση.

Τσεντεβίτα - Αναντολού Εφές (21/1, 20:00)

Μία εβδομάδα μετά το "διπλό" στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, η Τσεντεβίτα "λύγισε" στην Κροατία. Η Ζαντάρ (81-72) αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους "κόκκινους", λίγες ημέρες πριν το συναπάντημα με την Αναντολού Εφές. Όσον αφορά την τουρκική ομάδα, συνέτριψε εντός έδρας την Κόνιασπορ (98-71) .

Λαμποράλ Κούτσα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21/1, 21:30)

Στην τρίτη θέση της Liga Endesa παρέμεινε η Λαμποράλ Κούτσα, που δεν δυσκολεύτηκε στο ελάχιστο απέναντι στην Μπανταλόνα (68-89) . Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είδε τη Μπίσονς να αντιστέκεται σθεναρά για τρεις περιόδους, αλλά την ώρα της κρίσης έκανε ό,τι χρειαζόταν για να αποδράσει από τη Φινλανδία με τους δύο βαθμούς της νίκης (98-82).

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21/1, 21:45)

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, αφού η Μπαρτσελόνα έκανε επίδειξη δύναμης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκραν Κανάρια (81-96) , την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης γνώριζε την ήττα από τη Φουενλαμπράδα (91-85) . Η "Βασίλισσα" θα έχει από εδώ και στο εξής ένα ακόμη "όπλο" στη φροντ λάιν, αφού ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να καλέσει πίσω στην ομάδα τον Αουγκούστο Λίμα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μούρθια.

Χίμκι - Μπάμπεργκ (22/1, 19:00)

Η Χίμκι δεν είχε αγωνιστική δραστηριότητα αυτό το διήμερο, ενώ η Μπάμπεργκ συνέχισε την ανοδική της πορεία, συντρίβοντας εντός έδρας τη Γκέτιγκεν με 113-92.

Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός (22/1, 19:45)

Λίγες ημέρες πριν το συναπάντημα με τον Ολυμπιακό, η Ζάλγκιρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τη Λιέτουβος Ρίτας (78-72) , με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από τη δεύτερη θέση. Οι "ερυθρόλευκοι", από τη μεριά τους, πέρασαν ένα άνετο απόγευμα στο Βενετόκλειο, για να κερδίσουν με +20 (73-53) τον Κολοσσό .

Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε (22/1, 20:00)

Οι δύο ομάδες δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα.

Ερυθρός Αστέρας - Ουνικάχα Μάλαγα (22/1, 21:00)

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε εντός έδρας της Μέταλατς με 86-74, ενώ, τέλος, η Ουνικάχα Μάλαγα "ξέσπασε" πάνω στη Χιπούσκοα με 94-55 .

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ