ΜΠΑΣΚΕΤ

Έχασε το ντέρμπι η Ζάλγκιρις, πριν τον Ολυμπιακό

Έχασε το ντέρμπι η Ζάλγκιρις, πριν τον Ολυμπιακό

Η Λιέτουβος Ρίτας υποχρέωσε σε ήττα τη Ζάλγκιρις (78-72), στο μεγάλο ντέρμπι του λιθουανικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τον Ολυμπιακό.

Το ντεμπούτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζάλγκιρις -προ μιας εβδομάδας- ήταν νικηφόρο , όχι όμως και το πρώτο ντέρμπι. Η Ζάλγκιρις δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας (78-72), με αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά από τη δεύτερη θέση στη μία νίκη.

Πέντε παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Γκεντίμινας Ορέλικας (14π.) να ηγείται της προσπάθειας, την ώρα που οι "πράσινοι" του "Σάρας" στηρίχθηκαν στον Παούλιους Γιανκούνας που "άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ (22π., 9ριμπ.) Από κοντά κι ο Ολιβιέ Χάνλαν (13π.), με τον Ίαν Βουγιούκα να αγωνίζεται για 24'06'' έχοντας 11 πόντους (3/6 δίποντα, 5/8 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 4 τάπες και 8 κερδισμένα φάουλ.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της Ζάλγκιρις, η οποία θέλει να μην... τριτώσει το κακό την Παρασκευή (22/1) απέναντι στον Ολυμπιακό.

Έχασε το ντέρμπι η Ζάλγκιρις, πριν τον Ολυμπιακό

Στο πλευρό του "Σάρας" βρίσκεται ο Ντάριους Σονγκάιλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ