EUROLEAGUE

EuroLeague: Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο Σέρχιο Γιούλ

EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 2017 / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / REAL MADRID - FENERBAHCE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Γιούλ είναι το νέο μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στην EuroLeague, για να γίνει ο δεύτερος -μετά τον Λούκα Ντόντσιτς- παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης που μπαίνει... στο κλαμπ.

Μετά τον Λούκα Ντόντσιτς, ήταν η σειρά του Σέρχιο Γιουλ να ανακοινωθεί στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας για την EuroLeague, ως μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται... μια ζωή στη "Βασίλισσα" τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πρώτη φορά το 2007. Κι έκτοτε έχει συνδράμει σημαντικά προκειμένου να προστεθούν στο παλμαρές της ακόμη δύο ευρωπαϊκά τρόπαια.

Με 10.5 πόντους και 3.8 ασίστ ως μέσο όρο καριέρας, ο Σέρχιο Γιούλ λογίζεται δικαίως ως ένας εκ των κορυφαίων κοντών στην ιστορία της EuroLeague. Η επιλογή του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας είναι η απόδειξη της καθολικής αναγνώρισης για έναν παίκτη που -εκτός όλων των άλλων- αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης το 2017. Στη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής (6.125 λεπτά) και εύστοχα σουτ τριών πόντων (410), τέταρτος σε πόντους (2.717), έκτος σε ασίστ (991) και όγδοος σε αξιολόγηση (2.691).

Θυμίζουμε ότι πριν από αυτόν, στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας έχουν ήδη ανακοινωθεί οι: Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό και Γιώργος Πρίντεζης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ