EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Πρίντεζης στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας

EuroLeague: Ο Πρίντεζης στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας
EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-2020, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε ένα ακόμα παράσημο στην σπουδαία καριέρα του, με την EuroLeague να ανακοινώνει ότι ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είναι μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας 2010-2010 όπως προέκυψε από την ψηφοφορία κόσμου, παικτών, προπονητών και media.

Ο υπαρχηγός των "ερυθρόλευκων" έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό την τελευταία δεκαετία, ενώ έχει πετύχει βέβαια και το πιο εμβληματικό καλάθι της τελευταίας δεκαετίας στην EuroLeague: Το νικητήριο καλάθι στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του 2012.

Το γεγονός βέβαια ότι η παρουσία του Πρίντεζη ανακοινώθηκε μία ημέρα μετά την προβολή του Τελικού με την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη σε LIVE Streaming βέβαια, μάλλον δεν είναι σύμπτωση.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας -πλην του Γιώργου Πρίντεζη- βρίσκονται οι: Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Δημήτρης Διαμαντίδης, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό.

Δείτε το VIDEO που ετοίμασε η EuroLeague για τον Πρίντεζη:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ