EUROLEAGUE

EuroLeague: Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Κάιλ Χάινς, ήταν η σειρά του Χουάν Κάρλος Ναβάρο να ανακοινωθεί ως μέλος της καλύτερης ομάδας της δεκαετίας στην EuroLeague.

Η EuroLeague μπορεί να έχει αναστείλει την αγωνιστική δραστηριότητα -τουλάχιστον- μέχρι τις 11 Απριλίου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες δράσεις της είναι ανενεργές. Απόδειξη η ανακοίνωση της παρουσίας του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην καλύτερη ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας, με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα να αποτελεί τον δεύτερο εισαχθέντα - μετά τον Κάιλ Χάινς.

Ο "Λα Μπόμπα" ήταν ο πρώτος που έσπασε το φράγμα τόσο των 3.000 όσο και των 4.000 πόντων στη διοργάνωση, ενώ παραμένει έως σήμερα ο πρώτος σε εύστοχα σουτ τριών πόντων, με τα 623 που έχει σημειώσει στη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του. Με τη φανέλα των μπλαουγκράνα αγωνίστηκε σε 341 παιχνίδια, έχοντας 12.2 πόντους (με 37.3% στα τρίποντα), 1.6 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ κατέκτησε δις τον τίτλο της EuroLeague, το 2003 (με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο) και το 2010 (με τον Τσάβι Πασκουάλ).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ