EUROLEAGUE

EuroLeague: Στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο Ντε Κολό

Olimpia Milan's Vladimir Micov, left, challenges for the ball with Fenerbahce's Nando De Colo during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and Fenerbahce, in Milan, Italy, Friday, Oct. 25, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AP Photo/Antonio Calanni AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Νάντι Ντε Κολό συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας 2010-2020 της EuroLeague, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία.

Ο Νάντο Ντε Κολό είναι το τελευταίο (μέχρι το επόμενο) μέλος της κορυφαίας ομάδας της δεκαετίας (2010-2020) της EuroLeague, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Ο Γάλλος γκαρντ είδε έτσι το όνομά του να μπαίνει δίπλα σε αυτά του Κάιλ Χάινς, του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, του Λούκα Ντόντσιτς, του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Ντε Κολό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague την σεζόν 2010/11 με την φανέλα της Βαλένθια, πριν επιστρέψει στην διοργάνωση το 2014 για χάρη της ΤΣΣΚΑ, την φανέλα της οποίας φόρεσε μέχρι το 2019, ενώ από φέτος αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε.

Στο διάστημα αυτό ο Ντε Κολό κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο της EuroLeague (2016, 2019), ενώ ήταν ο MVP της κανονικής περιόδου αλλά και του Final Four του 2016.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ