EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Λιθουανία άναψε το "πράσινο φως" για αθλητικές εκδηλώσεις

EuroLeague: Η Λιθουανία άναψε το "πράσινο φως" για αθλητικές εκδηλώσεις

Η Λιθουανία είναι μία από τις χώρες που ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο της EuroLeague, κι η ανακοίνωση του πρωθυπουργού της χώρας περί δυνατότητας διεξαγωγής αθλητικών γεγονότων από τις 30 Μαΐου αποτελεί ένα σημαντικό "συν" για να γίνει πράξη κάτι τέτοιο.

Το Βελιγράδι επισημαίνει με κάθε τρόπο τις τελευταίες ημέρες πόσο θέλει να αναλάβει τη διοργάνωση του υπόλοιπου της φετινής σεζόν στην EuroLeague, εφόσον αποφασιστεί να επιστρέψουν στην δράση οι ομάδες. Η σερβική πρωτεύουσα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, την ώρα που η Σλοβενία μπήκε κι αυτή στο... παιχνίδι εσχάτως.

Στο ίδιο κλαμπ μπορεί να μπει -με κάθε επισημότητα- κι η Λιθουανία πλέον, από την στιγμή που ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων στη χώρα από τις 30 Μαΐου κι έπειτα (φυσικά κεκλεισμένων των θυρών). Οι ανακοινώσεις έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαΐου κι επί της ουσίας δίνουν το "πράσινο φως" σε Κάουνας και Βίλνιους να διεκδικήσουν το υπόλοιπο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται επίσης μεταξύ των ενδιαφερομένων χωρών, με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ