EUROLEAGUE

EuroLeague: Ενδιαφέρον και από Σλοβενία να φιλοξενήσει την τελική φάση

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LADO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Σλοβενία πρόσθεσε το όνομά της στις χώρες που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν την τελική φάση της EuroLeague. Ποια είναι τα επιχειρήματα των Σλοβένων.

Η EuroLeague συνεχίζει να ψάχνει πλάνο επανέναρξης της σεζόν και σταδιακά αυξάνονται και οι ενδιαφερόμενοι να φιλοξενήσουν την τελική φάση της διοργάνωσης, που μοιάζει πλέον αρκετά πιθανό να πραγματοποιηθεί. Τελευταία χώρα που εξέφρασε ενδιαφέρον είναι η Σλοβενία, η οποία θέλει να φιλοξενήσει τους αγώνες στη Λουμπλιάνα.

Οι Σλοβένοι - οι οποίοι αυτή τη στιγμή τελούν πρωταθλητές Ευρώπης σε επίπεδο εθνικών ομάδων - δεν έχουν βέβαια ομάδα στην διοργάνωση, ωστόσο έχουν να παραθέσουν μερικά επιχειρήματα που πιστεύουν ότι ότι δουλεύουν στα υπέρ τους.

Η ασφάλεια από τον κορονοϊό είναι το πρώτο επιχείρημα των Σλοβένων, αφού υπάρχουν λίγα κρούσματα στην χώρα. Αυτή ωστόσο είναι μόνο η αρχή, με τους Σλοβένους να έχουν ακόμα να αντιπαραθέσουν την δυνατότητα των ομάδων από Ιταλία, Σερβία και ίσως την Γερμανία να μεταβούν οδικώς στην χώρα, ενώ παράλληλα, έχουν την εμπειρία από διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων, αφού η Σλοβενία φιλοξένησε με επιτυχία το Eurobasket του 2013.

Μένει να φανεί τώρα αν το ενδιαφέρον και τα επιχειρήματα των Σλοβένων θα αποδειχθούν αρκετά για να πείσουν την EuroLeague να οργανώσει την τελική φάση στην χώρα, αν τελικά γίνει επανεκκίνηση της σεζόν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ