EUROLEAGUE

Ζέρβας: "Έτσι θα διοργανώσουμε την τελική φάση της EuroLeague"

Ζέρβας: "Έτσι θα διοργανώσουμε την τελική φάση της EuroLeague"
EUROKINISSI

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρέθεσε το πλάνο για την φιλοξενία της τελικής φάσης της EuroLeague, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης.

Πριν μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επισημοποίησε το ενδιαφέρον της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει την τελική φάση της EuroLeague. Τώρα στάθηκε στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν με δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραδέχθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες, ωστόσο τόνισε ότι η πόλη θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει την τελική φάση της EuroLeague και τις αποστολές των ομάδων αν χρειαστεί. Παράλληλα στάθηκε και στα κέρδη που θα έχει η Θεσσαλονίκη από αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε: " Οι αγώνες προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη Ιουνίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου. Εννοείται πως τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Επειδή θα είναι πολλές ομάδες και πολλά μέλη αποστολής, μιλάμε για 700 ανθρώπους και πάνω από 15 χιλιάδες διανυκτερεύσεις, είναι σημαντικό για την οικονομία της πόλης και της χώρας".

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε κλείνοντας: " Γίνεται συζήτηση για τα πρωτόκολλα και να υπάρχουν κάποια πιστοποιητικά από πριν, διότι δεν γίνεται να φέρεις αθλητές τέτοιου επιπέδου και να τους έχεις 14 μέρες σε καραντίνα. Είναι μια δυναμική κατάσταση αυτή που ζούμε και πιστεύω ότι όλα αυτά θα διευθετηθούν στην πορεία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ