ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: "Παίξαμε καλύτερα απ' όσο δείχνει το σκορ"

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Ποντγκόριτσα, καθώς σε μία εβδομάδα οι πράσινοι θα υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ευχαριστημένος έμεινε ο Τσάβι Πασκουάλ από την εμφάνιση των παικτών του στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουντούτσνοστ για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague 2018/19. Ο Καταλανός στάθηκε στο σημείο που έκρινε -σε μεγάλο βαθμό- την αναμέτρηση και εξήγησε πως η νίκη οδήγησε τους πράσινους στο θετικό αποτέλεσμα μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

" Αρχικά θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μετά από αρκετά χρόνια και εύχομαι κάθε επιτυχία στη Μπουντούτσνοστ" ήταν το πρώτο σχόλιο του Πασκουάλ που συνέχισε λέγοντας ότι: " Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Νομίζω ότι παίξαμε καλύτερα απ’ ό,τι δείχνει το σκορ. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις βολές, στα τρίποντα και στις φάσεις που είχαμε πλεονέκτημα. Στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε δύο συνεχόμενα τρίποντα, πήραμε πλεονέκτημα και φτάσαμε στη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ