EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Πάλι εκτός ο Κόνιαρης

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ακολούθησε για δεύτερη σερί μέρα ένα κομμάτι της προπόνησης του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Αντώνης Κόνιαρης παραμένει εκτός εν όψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (2/1, 21:00).

Με μοναδικό απόντα τον Αντώνη Κόνιαρη πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ παραμένει εκτός δράσης λόγω ίωσης, δύο μέρες πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (2/1, 21:00), στο φινάλε του α' γύρου της EuroLeague.

Αντίθετα, για δεύτερη διαδοχική μέρα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ακολούθησε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος. Ο βασικός σέντερ των ερυθρολεύκων είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα, δείχνοντας πως θα προλάβει να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι, στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε θα πραγματοποιηθούν διάφορα events και θα δοθούν δώρα, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Από μπαλονοκατασκευές μέχρι face painting για τα παιδιά που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να δουν από κοντά τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ