EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Αγραβάνης, εκτός ο Τίμα

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Αγραβάνης, εκτός ο Τίμα

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να επιστρέφει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενώ για ακόμα μία ημέρα δεν είχε στην διάθεσή του τον Γιάνις Τίμα.

Με μία επιστροφή και μία απουσία συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (4/1, 21:00) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος στα μέσα Δεκεμβρίου υπέστη μερική αποκόλληση του εκφυτικού τένοντα της ευθείας κεφαλής του ορθού μηριαίου από την πρόσθια κάτω λαγόνιο άκανθο, επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων και την Τετάρτη (2/1) συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας του χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις.

Η συμμετοχή του 24χρονου ψηλού στο αιώνιο ντέρμπι, όμως, παραμένει αμφίβολη, καθώς καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ ακόμα δεν γνωρίζει αν θα έχει στην διάθεσή του και τον Γιάνις Τίμα. Ο Λετονός φόργουορντ, ο οποίος το Σάββατο (29/12) υπέστη συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού χεριού, παρέμεινε εκτός προπονήσεων και θα επιδιώξει την Πέμπτη (3/1) να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας του και να σβήσει το όνομά του από το απουσιολόγιο του Ντέιβιντ Μπλατ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ