EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Ισραηλινό δημοσίευμα για τον Ράιαν Μπρόκχοφ

Ολυμπιακός: Ισραηλινό δημοσίευμα για τον Ράιαν Μπρόκχοφ

Η ισραηλινή ιστοσελίδα "Sports Rabbi" συνδέει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον πρώην φόργουορντ των Μάβερικς, Ράιαν Μπρόκχοφ, σενάριο όμως που φαντάζει δύσκολο να ενσαρκωθεί μετά την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ για την ίδια θέση.

Τον Ράιαν Μπρόκχοφ συνδέει με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ η ισραηλινή ιστοσελίδα "Sports Rabbi", η οποία μάλιστα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει τον Αυστραλό φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η αποχώρηση του Μπρόκοφ από τους Μάβερικς για τα... μάτια του Κιντ - Γκίλκριστ, σε συνδυασμό με την κοινή θητεία που είχε με τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (έφτασαν μαζί μέχρι το Final Four του 2016) δικαιολογούν μεν το δημοσίευμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το επαληθεύουν, ούτε και δίνουν πιθανότητες για την υλοποίησή ενός τέτοιου σεναρίου.

Ο Μπρόκχοφ είναι μεν αγαπημένο παιδί του κόουτς Μπαρτζώκα, πιθανή απόκτησή του όμως από τους ερυθρόλευκους θα "τράκαρε" με αυτή του Ράιαν ΜακΚίσικ. Ο τελευταίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται τόσο στο "2" όσο και στο "3" και συνεπώς δεν υπάρχει χώρος σε αυτές τις θέσεις που να επιτρέπει -φέτος τουλάχιστον- την προσθήκη του Αυστραλού, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε φέτος 17 παιχνίδια με τους Μάβερικς, μετρώντας 4 πόντους κατά μέσο όρο με 39% στο τρίποντο.

Μετά και την απόκτηση του Μακκίσικ άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός πλέι μέικερ. Βέβαια, μετά από το δημοσίευμα του Μπρόκχοφ, οι Ισραηλινοί (επαν)έφεραν στη δημοσιότητα ένα ακόμη όνομα, το οποίο συνέδεσαν με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Κάιλ Φογκ. Πρόκειται για μία γνωστή περίπτωση, την οποία οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν, αλλά απέρριψαν.

Photo Credits: AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ