EUROLEAGUE

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Το post του Ταρίκ Μπλακ, σήμανε συναγερμό

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με post στο Instagram, που στη συνέχεια διέγραψε, ο Ταρίκ Μπλακ ενημέρωσε ότι επιστρέφει στο Λος Άντζελες καθώς ενδέχεται να μείνει μέχρι και τρεις μήνες εκτός δράσης.

Το μεσημέρι των Χριστουγέννων οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσαν πως τόσο ο Ταρίκ Μπλακ, όσο και ο Όμρι Κάσπι θα μείνουν εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις ακόμη εβδομάδες ώστε να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς τους. Λίγες ώρες μετά, ο Αμερικανός σέντερ σήμανε συναγερμό στις τάξεις της ομάδας με ένα post στο Instagram που σύντομα πάντως διέγραψε.

" Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ την οικογένεια της Μακάμπι για την αγάπη και την υποστήριξη στη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Είμαι ευγνώμων για όλες τις προσευχές και τις ευχές σας για υγεία. Η οικογένειά μου κι εγώ πηγαίνουμε στο Λος Άντζελες για να συνεχίσω εκεί την αποθεραπεία μου, ώστε όταν επιστρέψω, να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα να πετύχει τον απόλυτο στόχο, να νικήσει. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτή η διαδικασία, θα το μάθουμε σύντομα, ξέρουμε όμως ότι θα χρειαστούν το λιγότερο 6-8 εβδομάδες και ίσως τρεις μήνες σύμφωνα με τους γιατρούς. Ελπίζουμε πως θα γίνει σύντομα, όμως η επούλωση έχει μια διαδικασία που όλοι πρέπει να σεβαστούμε, ώστε να μην πληρώσουμε τις συνέπειες" έγραψε ο Αμερικανός σέντερ.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Μπλακ "κατέβασε" τη συγκεκριμένη δημοσίευση, φαίνεται πως η σχέση του με τη Μακάμπι δεν κυλούσε ομαλά. Πλέον μένει να δούμε αν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα κινηθεί για την απόκτηση και σέντερ, μετά από εκείνη του Άαρον Τζάκσον που θα φτάσει στο Τελ Αβίβ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Για την ιστορία, ο Μπλακ είχε πέρυσι 11 πόντους από 70% στο δίποντο και 68% στις βολές, μαζί με 5.4 ριμπάουντ ανά 21:30 σε 26 αγώνες της EuroLeague, ενώ φέτος μέτρησε 9.1 πόντους από 62% στο δίποντο και 70% στις βολές μαζί με 4.8 ριμπάουντ ανά 19:40 σε 11 αγώνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ