EUROLEAGUE

Μακάμπι: Κάσπι και Μπλακ μένουν εκτός για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αντί για... δώρο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε άσχημα μαντάτα όσον αφορά τους τραυματίες της Μακάμπι. Ο Όμρι Κάσπι κι ο Ταρίκ Μπλακ θα μείνουν για τουλάχιστον ακόμη ένα μήνα εκτός δράσης!

Αντί να μειώνονται, αυξάνοντα τα προβλήματα για τη Μακάμπι! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ενημερώθηκε τα Χριστούγεννα πως τόσο ο Όμρι Κάσπι όσο κι ο Ταρίκ Μπλακ δεν προβλέπεται να τεθούν στη διάθεσή του για τον επόμενο μήνα. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε νέες εξετάσεις λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν την Τετάρτη (25/12) και να δείχνουν πως αργεί ακόμη η μέρα που θα επιστρέψουν στο παρκέ.

Τόσο ο ηγέτης της "ομάδας του λαού" όσο κι ο δυναμικός σέντερ θα μείνουν μακριά από τα γήπεδα για ακόμη ένα βήμα, όπερ και σημαίνει πως παρατείνεται η -ήδη μεγάλη- αποχή τους. Κι αυτό γιατί ο Όμρι Κάσπι έχει να παίξει από τις 7 Νοεμβρίου στην EuroLeague, ενώ ο Ταρίκ Μπλακ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι στα "πιτς" βρίσκονται επίσης ο Τζον Ντιμπαρτολομέο και ο Νέιτ Γουόλτερς, που επίσης θα αργήσουν να επιστρέψουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ