EUROLEAGUE

Μπάγερν Μονάχου: Αγωνία για Γιόβιτς ενόψει Ολυμπιακού

Μπάγερν Μονάχου: Αγωνία για Γιόβιτς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Στέφαν Γιόβιτς ακολούθησε την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα, αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (11/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) είναι αμφίβολη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς και Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι πιθανό να κληθεί να διαχειριστεί μία απουσία.

Ο Στέφαν Γιόβιτς ακολούθησε την αποστολή των Βαυαρών στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστική της EuroLeague είναι αμφίβολη.

Ο Σέρβος γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στο ματς με την Ζάλγκιρις (14/3, 85-79) για την EuroLeague και τη Μιτελντόιτσερ (17/3, 92-67) για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναμένει να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος αποτελεί τον βασικό δημιουργό της Μπάγερν Μονάχου. Ο 28χρονος γκαρντ μοιράζει κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι τις 4,1 από τις 17,3 ασίστ της ομάδας του στην EuroLeague και πλέον στην Μπάγερν Μονάχου περιμένουν να δουν αν θα βελτιωθεί η κατάστασή του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ