EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ με Μπάγερν ο Αγραβάνης

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ με Μπάγερν ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Μπάγερν, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι. Με Αλεξέι Ποκούσεφσκι στην αποστολή ο Ολυμπιακός.

Τα προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται αύριο (19/3, 21:00) την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική της EuroLeague και έχει μια επιπλέον απουσία, που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Σπανούλη και Στρέλνιεκς.

Ο λόγος γίνεται για τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί με τους Βαυαρούς, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, αλλά και από τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι. Επομένως, γι' αυτούς τους δυο λόγους δεν υπολογίζεται από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού, θα επιστρατεύσει για την κρίσιμη μάχη με τη Μπάγερν τον Αλεξέι Ποκούσεφσκι και μένει να δούμε αν ο νεαρός θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες, που μετρούν μόλις δυο νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της EuroLeague, έχουν ρεκόρ 13-13, είναι στην 8η θέση και κυνηγούν τα playoffs και το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ