ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Στρέλνιεκς, αγώνας δρόμου να βρεθεί γκαρντ

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Στρέλνιεκς, αγώνας δρόμου να βρεθεί γκαρντ

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα μείνει εκτός παρκέ για ένα μήνα, καθώς υπέστη θλάση β' βαθμού. Ως αύριο (27/2) το περιθώριο για μεταγραφή στην EuroLEague.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Λετονίας με το Μαυροβούνιο και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για τέσσερις εβδομάδες.

Ο 29χρονος γκαρντ πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στην τελευταία "στροφή" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά είδε την ατυχία του να κτυπά την πόρτα, καθώς τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού ποδιού. Ο Λετονός σουτέρ υπέστη θλάση β' βαθμού και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για ένα μήνα.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον ρίχνουν ματιές στην αγορά για να δουν αν υπάρχει κάποιος διαθέσιμος παίκτης που να καλύπτει τα "θέλω" τους, αλλά τα περιθώρια είναι στενά, καθώς η διορία για να γίνει μεταγραφή στην EuroLeague λήγει την Τετάρτη (27/2).

Ο Λετονός σουτέρ θα απουσιάσει σίγουρα από τους έξι (ΤΣΣΚΑ 1/3, Μπουντούτσνοστ 8/3, Αρμάνι, 14/3, Μπάγερν Μονάχου 19/3, Γκραν Κανάρια 21/3, Ζάλγκιρις 29/30) από τους επτά εναπομείναντες αγώνες της ομάδας του στην κανονική διάρκεια της EuroLeague που περιμένει και την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος την Τρίτη (26/2) συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης των ερυθρολεύκων.

Με δεδομένο ότι τα περιθώρια είναι στενά και οι παίκτεw ελάχιστοι, στον Ολυμπιακό έχουν στα υπόψιν την περίπτωση ΜακΦάντεν, που κυκλοφορεί εδώ και μέρες ελεύθερος.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Λετονό σουτέρ αναφέρει: "Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υποβλήθηκε σήμερα (26/02) σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση 2ου βαθμού οπίσθιου μηριαίου αριστερού ποδός".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ