EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Ο ΜVP Λάρκιν βγήκε μπροστά την κατάλληλη στιγμή

Αναντολού Εφές: Ο ΜVP Λάρκιν βγήκε μπροστά την κατάλληλη στιγμή

Ο Σέιν Λάρκιν έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Αναντολού Εφές επί της Μπαρτσελόνα και πήρε το βραβείο του MVP της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague, καθώς συνέχισε την ανοδική του πορεία. (VIDEO).

Η Αναντουλού Εφές στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague φάνηκε... αφιλόξενη ( 92-70) στην Μπαρτσελόνα, κάλυψε την διαφορά των 15 πόντων που είχε ηττηθεί στην Βαρκελώνη κι έχοντας για οδηγό τον Σέιν Λάρκιν έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να πάρει την 4η θέση της κατάταξης και να μπει στα playoffs έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ήταν απολαυστικός απέναντι στους Καταλανούς, καθώς σημείωσε 37 πόντους (6/7 δίποντα, 6/8 τρίποντα, 7/7 βολές), πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, έκλεψε 1 μπάλα, έκανε 1 κόψιμο, υπέπεσε σε 3 λάθη σε 28:05 συμμετοχής και συγκέντρωσε 43 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, οι οποίοι ήταν αρκετοί για να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Ο Λάρκιν απέναντι στους μπλαουγκράνα έκανε τρία career high (ranking, πόντοι, αμυντικά ριμπάουντ) και για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι της ομάδας του πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Η Αναντολού Εφές το καλοκαίρι επένδυσε στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος, όμως, χρειάστηκε χρόνο για να βρει ξανά τα πατήματά του, ενώ μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου δεν έκρυψε πως ονειρεύεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Η Αναντολού Εφές βρήκε στο πρόσωπο του Βασίλιε Μίτσιτς τον ηγέτη της, καθώς ο Σέρβος γκαρντ με μέσο όρο 11,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη πραγματοποιεί την καλύτερή σεζόν της καριέρας.

Ο Λάρκιν, όμως, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δείχνει και πάλι το πολύ καλό του πρόσωπο, γεγονός που μόνο με ικανοποίηση γεμίζει την ομάδα του. Ο Αμερικανός γκαρντ φώναξε "παρών" με την Γκραν Κανάρια, "εκτέλεσε" τον Ολυμπιακό, διασώθηκε από το ναυάγιο της Εφές στο ματς με την Φενέρμπαχτσε κι έκανε θραύση απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Η Αναντολού Εφές μάχεται και πλησιάζει όλο και περισσότερο στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague και ο Σέιν Λάρκιν σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν βγήκε μπροστά και συμβάλει σημαντικά, ώστε η ομάδα του να διατηρείται σε τροχιάς τετράδας.

Παιχνίδι Σέιν Λάρκιν
Εφές - Γκραν Κανάρια 93-74 18 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος
Εφές - Ολυμπιακός 75-65 11 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος
Φενέρμπαχτσε - Εφές 84-66 13 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη
Εφές - Μπαρτσελόνα 92-70 37 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 λάθη
Μέσος όρος 19,8 πόντοι, 3,8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,3 κλεψίματα, 1,8 λάθη
TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ