EUROLEAGUE

Αταμάν: "Μας είπαν πως ο Τεόντοσιτς ήθελε να παίξει στην Εφές"

Los Angeles Clippers guard Milos Teodosic (4) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 27, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Los Angeles Clippers guard Milos Teodosic (4) in the first half of an NBA basketball game Tuesday, Feb. 27, 2018, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το ενδιαφέρον της Αναντολούς Εφές για τον Μίλος Τεόντοσιτς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρέθηκε στο στόχαστρο της Ανατολού Εφές και ο Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην υπόθεση που απασχόλησε την ομάδα του.

Ο έμπειρος κόουτς δεν έκρυψε την επιθυμία που είχε ο Σέιν Λάρκιν για να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του ήταν διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, αρκεί να έβρισκε τον αντικαστάτη του από το πάνω ράφι. Όπως άλλωστε ανέφερε και το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

"Μας είχαν πει πως μία ομάδα του ΝBA θέλει τον Λάρκιν, οποίος ονειρευόταν την επιστροφή του στο ΝΒΑ. Εμείς είπαμε θα αφήναμε τον Λάρκιν να αποχωρούσε, αν βρίσκαμε τον αντικαταστάτη του. Ο Τεόντοσιτς την ίδια περίοδο ήταν πιθανό να αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Μας είπαν πως ο ο Τεόντοσιτς ήθελε να παίξει στην Εφές. Η κατάσταση, όμως, άλλαξε. Δεν κάναμε κάποια προσφορά. Ο ατζέντης του μας τον πρότεινε. Δεν έχουμε σκοπό την παρούσα στιγμή να κάνουμε κάποια μεταγραφή", δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στο "Tivibuspor".

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ