EUROBASKET

Ντιό: "Ο Πάρκερ είναι ο ηγέτης μας"

Ντιό: "Ο Πάρκερ είναι ο ηγέτης μας"

Χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση της Γαλλίας, ο Αντουάν Ντιό μίλησε για τον ηγέτη Τόνι Πάρκερ που έκανε τα πάντα σε άμυνα κι επίθεση, όπως είπε... Διαβάστε επίσης τι είπε ο Νάντο Ντε Κολό και δείτε τα vids

Ο Αντουάν Ντιό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη πρόκριση της Γαλλίας επί της Ισπανίας.

Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr για τα δύο κρίσιμα τρίποντα που πέτυχε καθώς και για το εξαιρετικό παιχνίδι του Τόνι Πάρκερ.

"Δεν μας νοιάζει (τι κάνει) η Ισπανία ή οποιοσδήποτε άλλος. Εμείς βρισκόμαστε στον τελικό και το απολαμβάνουμε. Είμαι ευτυχισμένος, κάνω αυτό που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα", σχολίασε ο Αντουάν Ντιό και συνέχισε:

"Ήταν εκπληκτικό το παιχνίδι του Πάρκερ. Είναι εκπληκτικός. Είναι ο ηγέτης μας. Κάνει τα πάντα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Τα αναλύει όλα και είναι σημαντικό για μένα,γιατί είμαι και εγώ πόιντ γκαρντ να αγωνίζομαι μαζί του. Πέρασα δύσκολες στιγμές, ήμουν εκτός ομάδας για δύο χρόνια.

Ζω την κάθε στιγμή σε αυτό το τουρνουά. Ο προπονητής μου με εμπιστεύτηκε και προσπάθησα τον ανταποδώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, παίζοντας καλά".

Για τα δύο τρίποντα στα οποία ευστόχησε υπογράμμισε: "Είναι δύο σουτ σε ανοιχτό γήπεδο. Η ομάδα έχει δουλέψει για αυτό, δεν μπορώ να μην πάρω το σουτ. Το πήρα και το έκανα. Είναι σπουδαίο να νικάς την Ισπανία, έχουμε ηττηθεί αρκετές φορές, όμως απόψε δεν ήταν δυνατό να χάσουμε".

Από την πλευρά του, ο Νάντο Ντε Κολό σχολίασε: "Νικήσαμε την Ισπανία και περάσαμε στον τελικό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο β' ημίχρονο απόψε, αντιδράσαμε και νικήσαμε τους πρωταθλητές.

Δεν παίξαμε στο α' ημίχρονο, δεν είχαμε επιθετικότητα, καμία άμυνα. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας. Είναι ένας τελικός θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ