EUROBASKET

Μπατούμ: "Πολεμήσαμε σαν τα σκυλιά"

Μπατούμ: "Πολεμήσαμε σαν τα σκυλιά"

Ο Νικολά Μπατούμ αποκάλυψε τι ειπώθηκε στο ημίχρονο από τον Τόνι Πάρκερ και τον Μπορίς Ντιαό. O ΝΒΑer προειδοποίησε πως δεν πρέπει να αρχίσουν από τώρα οι πανηγυρισμοί.

Τον κώδωνα του κίνδυνου έκρουσε ο Νικολά Μπατούμ στην εθνική Γαλλίας. Μετά την πρόκριση των Γάλλων στον τελικό του Ευρωμπάσκετ ο φόργουορντ των Μπλέιζερς δήλωσε:

" Είναι μια υπέροχη βραδιά. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ας μην μας παρασύρει η ευφορία όπως πριν από δύο χρόνια, όταν ξαναπαίξαμε στον τελικό. Η Λιθουανία είναι πολύ δυνατή, εντυπωσιακή ομάδα και εξαρτάται από εμάς να κάνουμε ένα μεγάλο αγώνα", δήλωσε αρχικά.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους Ισπανούς είπε " ήμασταν χαλαροί στο πρώτο ημίχρονο. Το φάουλ του Μπόρις (Ντιαό) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα, μας ξύπνησε. Οι δύο ηγέτες της ομάδας, ο Μπόρις και ο Τόνι (Πάρκερ) μας είπαν πως παίζουμε σαν παιδιά. Έπρεπε να δώσουμε ό,τι είχαμε στη συνέχεια γιατί έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Πολεμήσαμε σαν τα σκυλιά. Ο Αντουάν (Ντιό) ήταν ηρωικός και μην αναζητείτε τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη, αυτός είναι ο Τόνι Πάρκερ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ