ΕΣΑΚΕ

Τα έγγραφα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Αναστόπουλο και VTB League

Τα έγγραφα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Αναστόπουλο και VTB League

Έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η ΚΕΔ επέτρεψε στον Παναγιώτη Αναστόπουλο να σφυρίξει στο ματς της Κάλεβ Ταλίν με την Ούνικς Καζάν κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ την αλληλογραφία μεταξύ της ΚΕΔ και της VTB League, σύμφωνα με την οποία η Επιτροπή Διαιτησίας αποδέχθηκε στις 30 Απριλίου ο Παναγιώτης Αναστόπουλος να σφυρίξει στο ματς Κάλεβ - Ούνικς.

Οι ερυθρόλευκοι κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΑΚΕ μοίρασαν σε όλες τις ομάδες την αλληλογραφία που υπήρξε μεταξύ της ΚΕΔ και της VTB Legue με αφορμή την πρόσκληση του Παναγιώτη Αναστόπουλου να σφυρίξει το τρίτο ματς της προημιτελικής σειράς μεταξύ της Ούνικς Καζάν και της Κάλεβ Ταλίν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσαν στο σώμα οι ερυθρόλευκοι, ο Έλληνας διαιτητές προσκλήθηκε στις 29 Απριλίου να σφυρίξει στον αγώνα και μία ημέρα μετά η ΚΕΔ αποδέχθηκε το αίτημα της VTB League.

Η ΚΕΔ, όμως, εν συνεχεία και πιο συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου συμπεριέλαβε τον Παναγιώτη Αναστόπουλο στην κλήρωση για την 26η αγωνιστική της Basket League, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ίδια μέρα με το ματς Κάλεβ - Ούνικς (8/5).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ