VIRAL

Η κυρία Μέρτενς δίνει... ρέστα στην εξέδρα!

Η κυρία Μέρτενς δίνει... ρέστα στην εξέδρα!

Η σύζυγος του Ντρις Μέρτενς παρακολούθησε διά ζώσης το ματς του Βελγίου με την Σουηδία που έστειλε τους "κόκκινους διαβόλους" στη φάση των "16" του Euro, με τον άσο της Νάπολι να βρίσκει πάντως την ευκαιρία να την "τρολάρει" λόγω μίας παράξενης φωτογραφίας της!

Η Κάρτιν Κέρκοφς όχι μόνο βρέθηκε στις εξέδρες του "Stade de Nice" της Νίκαιας για να στηρίξει τον σύζυγό της, Ντρις Μέρτενς, αλλά αμέσως μετά τη νίκη του Βελγίου επί της Σουηδίας ( 1-0) πήρε μέρος στους τρελούς πανηγυρισμούς και ένα video, στο οποίο χορεύει και τραγουδάει, έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο!

Η κυρία Μέρτενς δίνει... ρέστα στην εξέδρα!

Ο άσος της Νάπολι δεν εστίασε πάντως σε αυτό το video αλλά σε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και στην οποία το έτερόν του ήμισυ φαίνεται να αποσπάται στην κερκίδα από δύο πίτσες και μερικά μπουκάλια νερό.

"Όταν το κορίτσι σου έρχεται να σε δει να παίζεις αλλά εκείνη βλέπει το φαγητό", ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο του Βέλγου διεθνούς winger, με την σύντροφό του να "απαντάει" και εκείνη μέσω Twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με ένα μεγάλο πιάτο με κεφτεδάκια και τον ίδιο στο βάθος ως... Βίκινγκ!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ