EURO

"Αντίο" με αποτυχία για Ιμπραχίμοβιτς

"Αντίο" με αποτυχία για Ιμπραχίμοβιτς

Το Βέλγιο νίκησε με 1-0 την Σουηδία, χάρη σε γκολ του Ρατζά Ναϊνγκολάν και προκρίθηκε στους "16" του Euro 2016, όπου τα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία. Πίκρα για Ιμπραχίμοβιτς στο τελευταίο ματς για την πατρίδα του (video)

Την πρόκριση στους "16" του Euro 2016 πήρε το Βέλγιο, καθώς νίκησε με 1-0 την Σουηδία και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Group E, έτσι στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ολοκλήρωσε την διεθνή του καριέρα με αποκλεισμό στον όμιλο, και χωρίς να σκοράρει. Απέτυχε δηλαδή μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο δεύτερος στην ιστορία που πετυχαίνει γκολ σε 4 διαφορετικά Euro.

Το γκολ του Βελγίου το πέτυχε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν στο 84', ο Αντρέας Ίσακσον ήταν καταπληκτικός, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν βασικός και έχασε μία σπουδαία ευκαιρία, ενώ ο Τζίμι Ντουρμάζ έπαιξε ως αλλαγή.

Η τελική βαθμολογία (Group E)

1. Ιταλία 6 (3-1)

2. Βέλγιο 6 (4-2)

3. Ιρλανδία 4 (2-4)

4. Σουηδία 1 (1-3)

"Αντίο" με αποτυχία για Ιμπραχίμοβιτς

Σουηδία - Βέλγιο 0-1

Σκόρερ: 84' Ναϊνγκολάν

Γήπεδο: "Stade de Nice", Νίκαια

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Το σουτ του Βιτσέλ στο 3ο λεπτό ήταν άστοχο, αλλά η πρώτα πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του ματς ήταν για την Σουηδία, με τον Μάρκους Μπεργκ να βρίσκεται μόνος στο ύψος του πέναλτι στο 5ο λεπτό, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Ίσακσον.

Ο πορτιέρε που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού στο 25' μπλόκαρε το σουτ του Κέβιν Ντε Μπράινε και στο 45' βρήκε με τα ακροδάχτυλα την μπάλα στην κεφαλιά του Μενιέ από την σέντρα του Ντε Μπράινε.

"Αντίο" με αποτυχία για Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ίσακσον ήταν τρομερός και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σταμάτησε με εντυπωσιακές επεμβάσεις τους Ντε Μπράινε στο 64', Λουκακού στο 73' και Μέρτενς στο 80', αλλά στο 84' νικήθηκε από τον Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος με σουτ λίγο έξω από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.

"Αντίο" με αποτυχία για Ιμπραχίμοβιτς

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λίντελεφ, Έρικ Γιόχανσον, Γκράνκβιστ, Μάρτιν Όλσον, Έκνταλ, Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον (70' Ντουρμάζ), Φόρσμπεργκ (82' Ζενγίν), Ιμπραχίμοβιτς, Μπεργκ (63' Γκουιντέτι).

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Ναϊνγκολάν, Βιτσέλ, Ντε Μπράινε, Καράσκο (71' Μέρτενς), Αζάρ (93' Ορίγκι), Λουκακού (87' Μπεντεκέ).

Σουηδία - Βέλγιο 0-1

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ