SPORTS & GOSSIP

Το Survival Camp, το Γεντί Κουλέ και το σήμα του ΟΦΗ

Το Survival Camp, το Γεντί Κουλέ και το σήμα του ΟΦΗ

Τι είναι το περίφημο "Survival Camp" που θα διοργανωθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ και προκάλεσε... αναστάτωση με το σήμα της ομάδας στην αφίσα (videos)

Σχεδόν όλοι οι παίκτες που πήραν μέρος στο Survivor, θέλησαν να εκμεταλλευτούν την πρωτόγνωρη δημοσιότητα που απέκτησαν όσο ήταν στο παιχνίδι. Η νύχτα- με εμφανίσεις σε clubs- ήταν το πιο εύκολο πεδίο για τους περισσότερους, ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψαν καλοκαίρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Υπάρχει φυσικά και ο μεγάλος νικητής που ακόμα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ( δείτε τη συνέντευξη του Ντάνου στο Oneman), αλλά και ο Πάνος Αγριανίδης, ο μάνατζερ ράγκμπι, που επέλεξε τον δρόμο που ακούει στο όνομα "Survival Camp".

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε σε πολλά μέρη της Ελλάδας, προσκαλώντας παιδιά σε δοκιμασίες με σκοπό να τους διδάξει "μαχητικότητα, σκέψη, στρατηγική, πάθος για τη νίκη, ομαδικότητα και δυναμισμό", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μαζί του βρέθηκαν σε μερικά από αυτά τα Camps και πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι, όπως θα βρεθεί και την Τετάρτη 6/9 στο Γεντί Κουλέ η Ειρήνη Κολιδά. Εκείνη την ημέρα το γήπεδο του ΟΦΗ θα θυμίζει Δομινικανή Δημοκρατία, σε ένα event που θα παραβρεθούν και παίκτες της κρητικής ομάδας.

Η εμφάνιση όμως του σήματος του ΟΦΗ προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις με τον πρόεδρο της ομάδας να ζητά την αφαίρεσή του, εξηγώντας όμως παράλληλα τα οφέλη για τον σύλλογο από τη διοργάνωση του Survival Camp στο Γεντί Κουλέ.

"Διαθέτουμε το γήπεδο μας για την εκδήλωση αυτή, η οποία θα είναι μια διασκεδαστική και ψυχαγωγική δραστηριότητα για μικρά παιδιά", αναφέρει σε μέρος της ανακοίνωσης, κάτι το οποίο θέλει να περάσει στον κόσμο και ο Πάνος Αγριανίδης, επιλέγοντας να γυρίσει την πλάτη στη... νύχτα.

Η αφίσα του Survival Camp που θα γίνει στο "Γεντί Κουλέ":

Το Survival Camp, το Γεντί Κουλέ και το σήμα του ΟΦΗ

Videos με προηγούμενα Survival Camps:



TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ