ΟΦΗ

"Βγάλτε το σήμα του ΟΦΗ από τη μακέτα του Survival camp"

"Βγάλτε το σήμα του ΟΦΗ από τη μακέτα του Survival camp"
ΟΦΗ, σήμα

Ο ΟΦΗ συμφώνησε να διαθέσει το Γεντί Κουλέ για να διεξαχθεί "Survival Camp" την Τετάρτη (06/09), ωστόσο το γεγονός ότι το σήμα εμφανίζεται στη μακέτα προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να ζητήσει την αφαίρεσή του.

Την Τετάρτη (6/9) θα πραγματοποιηθεί Survival Camp στο Γεντί Κουλέ με Πάνο Αργιανίδη και Ειρήνη Κολιδά στη θέση των προπονητών! Λίγες μέρες πριν από την έναρξή του βγήκε η μακέτα, πάνω στην οποία εμφανίζεται το σήμα του ΟΦΗ.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι συμφώνησε να διαθέσει το Γεντί Κουλέ, στην προσπάθειά της να βρει έσοδα για την ομάδα. Ωστόσο, το γεγονός ότι το σήμα εμφανίζεται στη μακέτα προκάλεσε αντιδράσεις, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να ζητήσει την αφαίρεσή του.

Η ανακοίνωση: "Με προσωπική του παρέμβαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ζήτησε το σήμα του ΟΦΗ να βγεί από την μακέτα του «Survival camp» το οποίο θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Γεντί Κουλέ. Για το event αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 οφείλει να διευκρινίσει σε όλους ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μια ακόμη εμπορική συμφωνία, μια ακόμη εκδήλωση, η οποία μπορεί να φέρει έσοδα στην ομάδα μας, σε μια εποχή που τα έχει μεγάλη ανάγκη για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις μεγάλες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει.

Διαθέτουμε το γήπεδο μας για την εκδήλωση αυτή, η οποία θα είναι μια διασκεδαστική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, για μικρά παιδιά, που θέλουν να συμμετάσχουν από τις ακαδημίες του ΟΦΗ και γενικά από το Ηράκλειο. Η συμμετοχή της εκδήλωσης αυτής σχετίζεται με τα έσοδα που θα έχει ο ΟΦΗ από αυτήν και για το λόγο αυτό καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να την στηρίξουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσουν τη σημερινή διοίκηση, να αναζητήσει ένα ακόμη έσοδο στην προσπάθεια που κάνει. Ενώ ένα ποσό από τα έσοδα της εκδήλωσης, θα διατεθούν και για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, προσπαθεί καθημερινά να βρεί έσοδα για την ομάδα και ο κόσμος του ΟΦΗ θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η προσπάθεια αυτή μόνο εύκολη δεν είναι, για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας. Τόσο αυτή η εκδήλωση, όσο και άλλες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Εσοδα για τον ΟΦΗ. Γιατί τα έχουμε ανάγκη. Πάμε όλοι μαζί!".

"Βγάλτε το σήμα του ΟΦΗ από τη μακέτα του Survival camp"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ