Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο

Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο

Μετά την πρωτιά του στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε να ξεκουραστεί.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος την άνοιξη κέρδισε το χρυσό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πήρε τη σύντροφο του Βασιλική Μιλλούση, επίσης πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, και πήγαν στην Μύκονο.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, πήγαν για μπάνιο σε κοσμική πλαζ όπου έμειναν αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν για να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους για τις διεθνείς διακρίσεις του.

Ο 26χρονος Λευτέρης και η 32χρονη Βασιλική υπήρξαν φίλοι από παιδιά. Πέρασαν μαζί πολλές αθλητικές αγωνίες και χτυποκάρδια, αφού μοιράζονταν πάντοτε κοινά όνειρα όσον αφορά τον αθλητισμό. Πριν από περίπου τρία χρόνια η φιλία τους εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα!

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24