Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο

Μιλλούση - Πετρούνιας: Δύο κορμάρες στη Μύκονο

Μετά την πρωτιά του στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε να ξεκουραστεί.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος την άνοιξη κέρδισε το χρυσό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πήρε τη σύντροφο του Βασιλική Μιλλούση, επίσης πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, και πήγαν στην Μύκονο.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, πήγαν για μπάνιο σε κοσμική πλαζ όπου έμειναν αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν για να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους για τις διεθνείς διακρίσεις του.

Ο 26χρονος Λευτέρης και η 32χρονη Βασιλική υπήρξαν φίλοι από παιδιά. Πέρασαν μαζί πολλές αθλητικές αγωνίες και χτυποκάρδια, αφού μοιράζονταν πάντοτε κοινά όνειρα όσον αφορά τον αθλητισμό. Πριν από περίπου τρία χρόνια η φιλία τους εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα!

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24