Υπογραφές για επαναδιεξαγωγή του Αγγλία-Ισλανδία! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Υπογραφές για επαναδιεξαγωγή του Αγγλία-Ισλανδία!

Υπογραφές για επαναδιεξαγωγή του Αγγλία-Ισλανδία!

Ο αυτοσαρκασμός των Άγγλων στην καλύτερη εκδοχή του. Με την εθνική ομάδα να χάνει από αυτή της Ισλανδίας, κυκλοφόρησε στα social media έντυπο συγκέντρωσης υπογραφών για επαναδιεξαγωγή του ματς, με όρους... δημοψηφίσματος. (φωτογραφία)

Το αποτέλεσμα του... Brexit, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν υπογραφές στη Μεγάλη Βρετανία με σκοπό την επανάληψη της διαδικασίας του δημοψηφίσματος και την ελπίδα για διαφορετικό αποτέλεσμα.

Είναι μια ηλεκτρονική αίτηση που απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και με την οποία ζητείται να διοργανωθεί δεύτερο δημοψήφισμα, μετά την ψηφοφορία που υπέδειξε να βγει η Βρετανία από την ΕΕ και η οποία ξεπέρασε τις δύο εκατομμύρια υπογραφές στο Ίντερνετ, όπως αναφέρει ο Independent.

Με αυτή την την αίτηση ζητείται να πραγματοποιηθεί νέο δημοψήφισμα, αφού στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου κέρδισε το Brexit, μια απόφαση που αφήνει τη χώρα βαθιά διχασμένη. Ωστόσο, διχασμένοι φαίνονται να είναι και οι οπαδοί της εθνικής Αγγλίας, καθώς τα "τρία λιοντάρια" χάνουν από την Ισλανδία (1-2) για τη φάση των "16" του Euro 2016 και βρίσκονται αντιμέτωπα με το φάσμα του αποκλεισμού.

Σε μια επιτυχημένη εκδοχή του αγγλικού αυτοσαρκασμού, έγινε viral στα social media, παρόμοια αίτηση που ζητά την επαναδιεξαγωγή της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ισλανδία.  Κάτι το οποίο φυσικά είναι αδύνατον.

 

SHARE:
WORKOUT

WORKOUT

Η προπόνηση που έκανε ήρωα τον Μπεν Άφλεκ

Η Ινδονησιακή τεχνική Pencak Silat συνδυασμένη με βάρη φτιάχνει σώμα - υπερπαραγωγή.

ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

5 φόβοι που όλοι οι άντρες αντιμετωπίζουν στη ζωή τους

Ο στρατός, η τριχόπτωση και όλα εκείνα που βλέπει ο μέσος άντρας σαν εφιάλτες στον ύπνο του.

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ

Αλλάζουν πάλι τα πακέτα τσιγάρων

Τι προβλέπει η σύμβαση για τα νέα ένσημα των ταινιών στα καπνικά προϊόντα. Ο στόχος και το μόνο ίδρυμα στην Ελλάδα με πιστοποίηση για την εκτύπωση

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24