SPORT24

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

107 γκολ, αμέτρητες αποκρούσεις των γκολκίπερ, θεαματικά τακουνάκια, ψαλιδάκια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Αυθόρμητο χειροκρότημα, ματς που διαφήμισαν το ποδόσφαιρο. Ναι φίλε μου καλά κατάλαβες. Μιλάμε για την τρίτη (και όχι φαρμακερή) αγωνιστική ημέρα του ULTREX CUP 5x5, του τουρνουά που ήρθε για να αλλάξει τις Παρασκευές μας, στις εγκαταστάσεις CAMPEON, στο Μαρούσι.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στα ματς της περασμένης Παρασκευής στο Ultrex CUP 5x5. Θυμίζουμε πως όλα τα παιχνίδια είναι νοκ - άουτ ως το μεγάλο τελικό. Στα άνευ αγώνος ματς, το σκορ είναι 3-0 για την ομάδα που παρουσιάζεται κανονικά στο γήπεδο και τα γκολ τα πιστώνεται ο αρχηγός της.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

PRODIGIES - DAB TEAM: 3-0 (Άνευ αγώνος)

Οι Prodigies είχαν κατέβει από νωρίς στο γήπεδο, περιμένοντας τον αντίπαλό τους να φανεί. Όμως, η Dab Team τα παράτησε πριν καν πατήσει χορτάρι. Οι παίκτες των Prodigies, οι οποίοι προκρίθηκαν στη φάση των «32», παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν σουτάκια μεταξύ τους. Είδαν και τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας απερίσπαστοι.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ - ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ: 4-20

Το όνομα είναι παραπλανητικό. Οι άνθρωποι δεν είναι χαβαλέδες, αλλά επαγγελματίες. Σε άλλον τομέα. Γιατί στη μπάλα, το χαβαλέδες είναι λίγο να τους περιγράψει.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Αστειευόμαστε. Ωραίοι τύποι, αγνοί φίλοι του αθλήματος, οι οποίοι έπεσαν πάνω στους…Χάρλεμς του σπορ. Οι Θενπούδες ούτε καν ζέσταμα δεν χρειάστηκε να κάνουν, καθώς άργησαν λιγάκι. Φάνηκαν φουριόζοι και το βίωσε καλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 20 φορές μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του. Ακολούθησαν χωρίς παρεκκλίσεις την τακτική «γκολ εσείς, σέντρα εμείς».

Οι Θενπούδες έδειξαν από νωρίς πως δεν αστειεύονταν. Με τον Ρέκα να βγάζει φωτιές στην επίθεση, σημειώνοντας 5 γκολ στο α' ημίχρονο κι άλλα 6 στο β', το ματς δεν είχε στοιχεία ντέρμπι, όμως το θέαμα ήταν άφθονο και με μεγάλη ποικιλία τερμάτων.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Με την εμφάνιση τους έβαλαν υποψηφιότητα για να προχωρήσουν πολύ στη διοργάνωση.

MVP: Ο Ρέκα με τα 11 γκολ. Θέλει και ρώτημα;

ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ: Άρτας (1 γκολ), Στακιάς, Φαρφάρας (1 γκολ), Παναγιωτόπουλος, Ζωγράφος, Γουλής (2 γκολ), Βαρδατσόγλου

ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ: Βαλσάμης (1 γκολ), Ρέκα (11 γκολ), Ρέτζιος (1 γκολ), Μαλάι (4 γκολ), Αγγελίνας (3 γκολ)

Process J&P Avax - Σέχτα FC: 3-7

Το θέμα μετά το τέλος του ματς ήταν ένα και μοναδικό: Σ-έχτα ή Σ-επτά ονομάζονται οι άνθρωποι. Μάλλον το δεύτερο, μετά τα επτά γκολ που έριξαν στην παρέα των Process JP Avax. Ο…Νονός της ομάδας, Μανώλης Παρασχίδης, δε θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος και απλώς μειδίασε με νόημα.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Νέο μέλος της ποδοσφαιρικής οργάνωσης, ο υιός Παρασχάκης ετών 10, που συστηνόταν με το ψευδώνυμο «ο ανιψιός». Μιλάμε για μαφία δηλαδή. Αντίπαλος της Σέχτα (ή Σ-επτά) ήταν οι Process J&P Avax, που το πάλεψαν αρκετά. Δεν παρέδωσαν έτσι εύκολα τα «όπλα».

Το σκορ άνοιξε από νωρίς ο Κουράκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για την ομάδα της Σέχτα. Το γκολ της ισοφάρισης το πέτυχε ο Χρήστος Κατσέλης, ο «Καραγκούνης» της JPAvax.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, σε κάθε σκληρό μαρκάρισμα, σε κάθε διαμαρτυρία στον διαιτητή, ο Κατσέλης ήταν εκεί. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος αρχηγός της Σέχτα, Αντώνης Αντωνιάδης (απλή συνωνυμία και μόνο με το θρύλο του Παναθηναϊκού) έκανε το 1-2. Όμως, ο Κατσέλης πάλι βρέθηκε εκεί που έπρεπε και ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ντέρμπι για 25 λεπτά, με σκορ 2-2. Στο δεύτερο μέρος οι μεν έμειναν από δυνάμεις, οι δε ήταν καταιγιστικοί. Με επιμέρους σκορ 5-1 το παιχνίδι έλαβε τέλος και η Σέχτα πήρε τη νίκη-πρόκριση.

MVP: Ο Παρασχάκης. Είμαστε για να μπλέκουμε με το….Νονό τώρα; Εντάξει έβαλε και τρία γκολ ο άνθρωπος.

Process JPAvax: Ρίγας, Γατζούλης, Κατσέλης (2 γκολ), Αρέστι, Νικήτας, Μελής, Σαμαράς (1 γκολ), Χατζής

Σέχτα FC: Αντωνιάδης (1 γκολ), Μακρής, Κουράκος (2 γκολ), Λαφιώτης (1 γκολ), Ελαφρόπουλος, Σιγάλας, Παρασχάκης (3 γκολ)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ - VIRUS: 0-15

Αν το όνομα τους το πήραν από τους πολλούς Μαργαρίτηδες που έχουν στην ομάδα, τότε καλώς. Αν όμως (οι αθεόφοβοι) το πήραν επειδή πίστευαν πως λάμπουν σαν τα μαργαριτάρια στο χορτάρι, τότε τους έχω δυσάρεστα νέα. Παιδιά, δεν….Μην επιμένετε δεν…

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Ένα ρόστερ που δύσκολα το ξεχνάς. Ο Μαργαρίτης Jim, ο Μαργαρίτης Μανώλης και ο Μαργαρίτης Γιάννης), βρήκαν τρεις Κωνσταντίνους (Κώστας Φίλιππος, Κώστας Ψαρομίλιγος, Κώστας Ντούρος), έναν Τάσο κι έναν Πέτρο και κατέβηκαν με αξιώσεις στη νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Οι Virus όμως, είχαν στο δυναμικό τους τον ψυχρό εκτελεστή, Γιώργο Κάσσιο που με 8 γκολ, έδωσε ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους. «This is Ultrex Cup 5x5, κύριοι».

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Καθαρό παιχνίδι από τα Μαργαριτάρια, όχι σκοπιμότητες και τελικό σκορ 15-0 εις βάρος τους, με ημίχρονο 7-0. Δεν πειράζει, του χρόνου θα επιστρέψουν έτοιμοι να λάμψουν και τους περιμένουμε. Τα υπόλοιπα τέρματα για την ομάδα των Virus σημείωσαν οι Αγγελετόπουλος (3 γκολ), Μανωλόπουλος (2 γκολ) και ο αρχηγός της ομάδος Δούσκας (2 γκολ).

MVP: Όσο και αν θέλω να πικάρω τον Κάσσιο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. On fire…

Μαργαριτάρια: Μαργαρίτης J., Μαργαρίτης Μ., Μαργαρίτης Γ., Φίλιππας, Ψαρομίλιγος, Ντούρος, Ντούμο, Νικολόπουλος

Virus: Δούσκας (2 γκολ), Μανωλόπουλος (2 γκολ), Κάσσιος (8 γκολ), Αγγελετόπουλος (3 γκολ), Τριανταφυλλόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ - TEAM LALA: 9-5

Γρήγορος ρυθμός, θεαματικές φάσεις και πολλά γκολ. Αυτός ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης μεταξύ Αστέρα Ν. Κυψέλης και Team Lala. Οι Κυψελιώτες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «32», με την επιθετική τριάδα των Νταβίδη, Δαλάτση Ντογκάνι να δείχνει από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Για ένα ημίχρονο είχαμε μάχη. Η Team Lala απάντησε στα τρία γκολ του Αστέρα με τα γκολ των Σουλοβάρι και Ορφανίδη, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου σε 3-2 υπέρ των Κυψελιωτών. Ο κάπτεν των Lala, Μάρτιν Σουλοβάρι «ξαναχτύπησε» 3 φορές στην επανάληψη του αγώνα όμως, το μικρό ροτέισον και η κακή αμυντική λειτουργία της ομάδος τον πρόδωσε.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Με χατ τρικ του Δαλάτση, τακουνάκι του Ντογκάνι και άψογο μοίρασμα του παιχνιδιού από τον αρχηγό, Νταβίδη (για τους φίλους Κίμωνα), ο Αστέρας έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη- πρόκριση.

MVP: Αν είχε νικήσει η Team Lala, τότε εύκολα θα δίναμε τον τίτλο στον Σουλοβάρι. Από τους νικητές πολλοί διακρίθηκαν, λίγο παραπάνω ο Δαλάτσης που καθάρισε το ματσάκι. Δαλάτσης λοιπόν και πάσα ένσταση δεκτή.

Αστέρας Ν. Κυψέλης: Νταβίδης (2 γκολ), Ντογκάνι (2 γκολ), Δαλάτσης (3 γκολ), Μπορσελακίδη, Παλαιολόγου, Ρίγας, Τομπουλίδη (2 γκολ), Βλαχόπουλος

Team Lala: Σουλοβάρι (4 γκολ), Τρέκο, Ορφανίδης (1 γκολ), Πέρι, Σινιάρης, Ολεξάντερ

KALAMATIANS - COCA JUNIORS: 3-0 (Άνευ αγώνος)

Κάποιους τους συνεπήρε λίγο παραπάνω η συγκλονιστική περιγραφή του θριάμβου του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από τα μικρόφωνα του «Sport24 Radio». Ο λόγος για τους Coca Juniors, που ξέχασαν να εμφανιστούν στο γήπεδο. Εύκολο βράδυ λοιπόν για τους Kalamatians που έφτασαν στην πρόκριση ατσαλάκωτοι.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Χαμογέλασαν στο φωτογραφικό φακό, επέδειξαν το απαράμιλλο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο παίζοντας...μόνοι τους και δήλωσαν ανυπόμονοι να συναντήσουν το ακλόνητο φαβορί του τουρνουά ULTREX CUP 5X5, BullDogs, στον επόμενο γύρο. Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ - ΠΤΩΜΑΤΑ: 2-9

Για «Πτώματα» καλά τα πήγαν. Παραπλανητικός ο τίτλος της ομάδας. Καλοί, δεμένοι, με χημεία και αποτελεσματικότητα.

Από την άλλη οι «Αναλώσιμοι», όνομα και πράγμα. Δήλωσαν συμμετοχή με τα μικρά τους ονόματα για ευνόητους λόγους. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν είχαν στόχο να γλιτώσουν την πρωινή καζούρα στη δουλειά.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Μα πού πήγε το μυαλό σας; «Έτσι κι αλλιώς περαστικοί είμεθα» αποκρίθηκε μέλος της ομάδος, που προτίμησε να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή. Όταν φεύγεις για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο με σκορ 4-1 εις βάρος σου, αντιλαμβάνεσαι πόσο σωστά έπραξες που δεν έδωσες περαιτέρω στοιχεία σου. Αστειευόμαστε φυσικά. Με τα αδέρφια- φωτιά Λεπίπα, Τάσο (3 γκολ) και Γιώργο (1 γκολ), τα Πτώματα κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα στο σκορ.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδος σημείωσαν ο Κοτίτσας (2 γκολ) και ο συγκλονιστικός Κέκος, πετυχαίνοντας χατ τρικ όπως, άλλωστε και ο Λεπίπας Τ. Τα δύο γκολ για τους Αναλώσιμους τα έβαλε το καθαρόαιμο σέντερ φορ, γνωστό σε όλους μας ως Γιώργος.

MVP: Θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο ο Κέκος, όμως θα τον δώσουμε στον Τάσο Λεπίπα για να πικάρουμε τον αδερφό του Γιώργο. Τόσο απλά.

Αναλώσιμοι: Αρντίτ, Έλις, Κώστας, Άντι, Σταύρος, Σπύρος, Αντώνης, Γιώργος (2 γκολ)

Πτώματα: Λεπίπας Τ. (3 γκολ), Κοτίτσας (2 γκολ), Κέκος (3 γκολ), Παπαχρόνης, Χατζόπουλος, Λεπίπας Γ.(1 γκολ)

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ - ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ: 12-2

Όσο οι παίκτες του Μουρίνιο προετοιμάζονταν για τον τελικό του Γιουρόπα απέναντι στον Άγιαξ, οι δικοί μας «Κόκκινοι Διάβολοι» δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Τα δύο γκολ του Χαλιλόπουλου στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκαν αρκετά για ν' αναχαιτίσουν το επιθετικό κρεσέντο των αντιπάλων. Με 6 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 6 στο δεύτερο, οι Μανατζερράγκμπι κέρδισαν με το σπαθί τους το μαγικό χαρτάκι για τον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

MVP: Αναμφίβολα ο Θάνος Τσαντίλας με τα 5 γκολ του. Πάντως απειλήθηκε καθώς χατ - τρικ σημείωσαν όχι ένας, αλλά δύο συμπαίκτες του, ο Τελώνης και ο αρχηγός Ράπτης. Το 12ο γκολ για λογαριασμό των Μανατζερ ράγκμπι σημείωσε με σουτ βολίδα ο Καλαβάσης.

Μανατζερ ράγκμπι: Ράπτης (3 γκολ), Τσολακίδης, Τσαντίλας (5 γκολ), Τελώνης (3 γκολ), Σωτηράκης, Καλαβάσης (1 γκολ)

Κόκκινοι Διάβολοι: Σιδηρόπουλος, Μανασίδης, Χαλιλόπουλος (2 γκολ), Σίμος, Τσιτσίκος.

ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ - ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ: 0-3 (Άνευ αγώνος)

Ζωντανό στη διεκδίκηση του μεγάλου ταξιδιού στη Μαδρίτη παρέμεινε το Στρουμφοχωριό καθώς, πέρασε απευθείας στην επόμενη φάση του τουρνουά.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Οι Κροκόδειλοι δεν εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Βασίλη Λάκη, Campeon, στο Μαρούσι, ρίχνοντας λευκή πετσέτα. Τυπικό σκορ της αναμέτρησης 3-0 για τα Στρουμφάκια.

ΑΜΠΑΛΑΔΕΡΟΣ - STAR QUALITY: 2-7

Οι Αμπαλαδέρος ξαναχτυπούν! Μπορεί στη δεύτερη ημέρα του ULTREX 5X5 CUP να γνωρίσαμε την πρώτη ομάδα Αμπαλαδέρος, που ηττήθηκε με 11-4 από την Γιουβεντούρου όμως και η τρίτη μέρα είχε τους... Αμπαλαδέρος της.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Αυτή τη φορά, οι (άλλοι) Αμπαλαδέρος έχασαν μόνο 7-2 από την «Star Quality». Στo πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ωστόσο, ήταν θέμα χρόνου να μπουν μπρος οι μηχανές. Με τα γκολ του Νίνη (όχι του Σωτήρη) και του Σκιαδά από την πλευρά των «Star Quality» και το γκολ του Φίλιππου Ζυγούρη από την πλευρά των Αμπαλαδέρος, το ημίχρονο έληξε 2-1 υπέρ των πρώτων.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «Star Quality» διεύρυναν το σκορ με άλλα δύο γκολ του Νίνη, ένα ακόμη του Σκιαδά και δύο από Μπίμπα και Ακούρο. Το δεύτερο γκολ των Αμπαλαδέρος σημείωσε ο αδελφός του Ζυγούρη, Θοδωρής.

MVP: Καιρό έχουμε να δούμε το επώνυμο Νίνης δίπλα στο συγκεκριμένο τίτλο. Ας είναι. Ο δικός μας Νίνης έχει και Star και Quality και έφεση στο σκοράρισμα.

Αμπαλαδέρος: Κομνηνός, Ζυγούρης Θ. (1 γκολ), Κατσανάκης, Τζιούμης, Ζυγούρης Φ. (1 γκολ), Τζιούμης, Θεοδώρου

Star Quality: Νίνης (3 γκολ), Μπίμπας (1 γκολ), Σκιαδάς (2 γκολ), Ακούρος (1 γκολ)

ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΕΡΣ - FULMINATE: 9-1

Τώρα μάλιστα, να πάρει και μία πολιτική χροιά η υπόθεση. Ως γνωστόν, πολιτική και μπάλα πηγαίνουν μαζί ανά τους αιώνας και γνήσιοι εκπρόσωποι αυτού του κλισέ, οι θρυλικοί «Παλιοί ΠΑΣΟΚΕΡΣ». Μπαλαδόροι, ωραίοι τύποι και αδίστακτοι, αφού είχαν ρίξει 5 γκολ από το ημίχρονο στους τίμιους Fulminate.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Δύσκολο βράδυ για τον γκολκίπερ των ηττημένων, Γαϊτάνη, ο οποίος, αν και έσωσε πολλάκις την εστία του, λύγισε μπροστά στο αστείρευτο επιθετικό ταλέντο των νικητών. Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός των Πασόκερς, Γιαννήνας, με μια γκολάρα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των Fulminate. Εν συνεχεία, οι αλλεπάλληλες βολίδες του Σιμονιάν βρήκαν δύο φορές τον στόχο ενώ, οι Κασάι Β. (3 γκολ), Πιακούλης (1 γκολ) και Κασάι Μ. (2 γκολ) συμπλήρωσαν τον πίνακα των σκόρερ. Το γκολ τιμής για τους ηττημένους πιστώθηκε ο Γιάννης Πρασίδης.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Σημειωτέον, το δεύτερο γκολ του τελευταίου, ακυρώθηκε καθώς, η μπάλα βγήκε για λίγα μέτρα εκτός γραμμής, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του πάγκου.

MVP: Ο αρχηγός Γιαννήνας, γιατί είχε στόφα παλαιού ηγέτη, μετέδιδε ηρεμία στην ομάδα του και πέτυχε το πρώτο γκολ, που ήταν και γκολάρα.

Παλιοί Πασόκερς: Γιαννήνας (1 γκολ), Κασάι Β. (3 γκολ), Σιμονιάν (2 γκολ), Πιακούλης (1 γκολ) Ντέμα, Αγκαλίου, Κασάι Μ. (2 γκολ), Μποσνιάκος

Fulminate: Δημητρόπουλος, Μποΐντας, Πρασίδης (1 γκολ), Γαϊτάνης, Κάκο, Θεοδωρόπουλος, Μπραϊμάκης, Κόλιας

SKYPOOL - GALAKTIKOS: 3-0 (Άνευ αγώνος)

Οι Skypool προκρίθηκαν άνευ αγώνος στη φάση των 32. Το αντίπαλο δέος, Galaktikos δεν κατέβηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Θες να δεις γκολ; Έλα στο Ultrex CUP 5x5

Ωστόσο, οι παίκτες των Skypool βρήκαν ευκαιρία να προπονηθούν εν όψει του αγώνα με τον επόμενο αντίπαλο, που θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ