ΣΤΗΛΕΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό"

Παπαδόπουλος: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή SUPER BALL για τον Πανθρακικό, το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο επιστροφής του (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού:

Για το πρωτάθλημα: "Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά και ο ΠΑΟΚ ακολουθεί, αλλά από κει και πέρα Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Αρης βρίσκονται σε κακή χρονιά και σχεδόν όλοι έχουν στόχο την παραμονή. Εντεκα με δώδεκα ομάδες παλεύουν να σωθούν και οι υπόλοιποι για τα πλέι οφ".

Για το γεγονός πως δεν ενδιαφέρθηκε κάποια μεγάλη ομάδα για το πρόσωπό του: "Εγώ δεν το ξέρω αυτό. Να κάνετε την ερώτηση σε αυτούς. Εγώ είμαι μια χαρά. Τι να κάνουμε; Είμαι στον Πανθρακικό και κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας. Το καλοκαίρι βλέπουμε..."

Για τον Πανθρακικό: "Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Στόχος μας είναι η παραμονή. Οσο το δυνατόν γρηγορότερα έρθει τόσο το καλύτερο".

Για την απουσία του Βαϊρουά: "Ο Βαϊρουά είναι ένας σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδας. Εχουμε, όμως, ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον αντικαταστήσουν. Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο παικτών".

Για τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο επιστροφής του: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταθερότητα. Οι πολλές αλλαγές μόνο κακό κάνουν. Φεύγουν προπονητές και παίκτες και δεν υπάρχει σταθερότητα. Αυτοί που κάνουν περίεργη την κατάσταση είναι περίεργοι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Το έχω ξαναπεί. Εγώ πάντα θέλω να παίζω σε υψηλό επίπεδο. Εχω μάθει στον πρωταθλητισμό. Το καλοκαίρι θα δω το καλύτερο για μένα".

Για τις επιλογές του μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκα. Οταν δεν παίζεις και δεν σκοράρεις σκέφτεσαι πολλά, ακόμα και να τα παρατήσεις. Εμένα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό δεν το παράτησα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ