ΣΤΗΛΕΣ

"Δύσκολο το πρωτάθλημα"

"Δύσκολο το πρωτάθλημα"

Την άποψη ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον τίτλο έχοντας διαφορά 10 πόντων από την κορυφή, εξέφρασε στην εκπομπή SUPER BALL ο Στέλιος Μαλεζάς.

"Κάνει μια αρκετά καλή χρονιά. Μπορεί να είναι πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι φυσιολογικό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται χρόνια σε αυτή τη θέση.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει νέα πρόσωπα, πολλά καινούργια παιδιά. Και θεωρώ επιτυχία ότι καποια παιδιά όπως ο Κάτσε και ο Κωνσταντινίδης έχουν μπει στην ομάδα", τόνισε αρχικά στην εκΤπομπή SUPER BALL ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης της Φορτούνα Ντίσελτορφ, και πρόσθεσε αναφορικα΄με τον "Δικέφαλο του Βορρά"

"Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δύσκολα θα χάσει ο Ολυμπιακός βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ένα πόδι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πιστευώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρει".

Στη συνέχεια ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε επίσης:

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: "Δεν νομίζω οτι μπορούμε να συγκρίνουμε το γερμανικό πρωτάθλημα με το ελληνικό, όταν ο σημερινός αγώνας της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ γινόταν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν θα επέτρεπαν ποτέ κάτι τέτοιο στη Γερμανία. Σέβονται πολύ τον κόσμο και δεν θα ήθελαν να τους δείξουν ένα τέτοιο θέαμα".

Για το κλίμα στη Γερμανία για την Ελλάδα: "Δεν έχω νοιώσει αυτή την περίεργη αντίληψη. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, όλοι με υποδέχτηκαν με ωραίο τρόπο. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτή την αντιμετώπιση από τους συμπαίκτες του. Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι με βλέπουν διαφορετικά επειδή είμαι Έλληνας. Μάλιστα με ρωτούν συνέχεια για το πως περνάει ο κόσμος με την οικονομική κρίση και αναλύουμε την κατάσταση".

Για το επιθετικό στυλ στη Γερμανία: "Εμείς μέχρι στιγμής δωσαμε το βάρος στην αμυντική μας οργάνωση. Για αυτό και στα πρώτα πέντε παιχνίδια δεν είχαμε δεχτεί γκολ. Η ομάδα μου δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία να παίξει επιθετικά. Οι περισσότερες ομάδες, βέβαια, παίζουν ανοιχτά και θέλουν να πετυχαίνουν πολλά γκολ. Οταν σκοράρουν, δεν κλείνονται, αλλά συνεχίζουν να θέλουν να βάλουν κι άλλα".

Για την κατάστασή του: "Θέλω να πιστεύω ότι θα μπω με την ομάδα αυτή τη εβδομάδα και θα μπορέσω να τη βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Βιεϊρίνια και αν μιλάει μαζί του και αν έχει ελπίδες να τον πάρει ο ΠΑΟΚ: "Ειχαμε μιλήσει. Ημασταν και οι δύο τραυματίες. Δύσκολα θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να τον πάρει, έστω και δανεικό. Παίζει στην ομάδα του, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια. Είχε και μια ασίστ. Ήταν αρκετά καλός σήμερα με το Αμβούργο. Είναι δύσκολο μια ομάδα που έχει δώσει τόσα λεφτά, να τον αφήσει να φύγει. Είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ