SPORT24

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport 24 Radio
INTIME SPORTS

Ο Άκης Δημακός πήγε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των συνεργατών του "Sport24 Radio 103,3" μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Γεμάτη αγωνιστική δράση ήταν η Κυριακή με αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα σπορ. Ο Άκης Δημακός και το "Sport24 Radio 103,3" έδωσαν το μικρόφωνο στους πρωταγωνιστές της ημέρας.

Ο Μπράνα Ίλιτς (ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ) είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της βροχής και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Πήραμε όμως αυτό που θέλαμε - τους τρεις βαθμούς. Θέλω να πετύχω και άλλα γκολ , για να βοηθήσω την ομάδα. Μείναμε πίσω στο σκορ. Η Κέρκυρα γύρισε στην άμυνα για να κρατήσει το αποτέλεσμα, αλλά ξέραμε πόσο πολύτιμοι θα ήταν αυτοί οι τρεις βαθμοί και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και τα καταφέραμε".

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μούρτος (μπασκετμπολίστας του Άρη) τόνισε: " Πήραμε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, που φέτος είναι πολύ καλός. Δείξαμε πάθος και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, για να παρεμείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε με επιτυχίες. Η παρουσία του Γκάλη στην κερκίδα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Το άλλο ματς θα είναι τελείως διαφορετικό ψυχολογικά και στην έδρα του ΠΑΟΚ".

Η Βάσω Βουγιούκα (πρωταθλήτρια Ξιφασκίας) αναφέρθηκε στο 30ο Κύπελλο Ξιφασκίας δηλώνοντας: "Το 30ο Κύπελλο Ξιφασκίας «Ακρόπολις» έγινε για πρώτη φορά φέτος με συμμετοχή ανδρών. Πολύ ωραία εμπειρία να αγωνίζομαι στη χώρα μου. Το άθλημα δεν είναι πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, αλλά ο κόσμος ήρθε και μας στήριξε. Κατέλαβα την 6η θέση σε 167 αθλήτριες, αλλά θα μπορούσα να είχα πάει καλύτερα, αν η διαιτησία δεν είχε πάρει κάποιες λανθασμένες αποφάσεις. Αυτή Την στιγμή είμαι τέταρτη στην παγκόσμια κατάταξη και διατηρώ πολύ ψηλά τα στάνταρντς μου και να πηγαίνω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι ακόμη η αρχή της σεζόν και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα είμαι πολύ καλά για τις μεγάλες διοργανώσεις".

Τέλος, ο Κώστας Ιασωνίδης (ποδοσφαιριστής της Ερμιονίδας) μίλησε για τη νίκη της Ερμιονίδας επί του Αχαρναϊκού: "Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, αλλά πήραμε τη νίκη στο ματς με τον Αχαρναϊκό, που είναι δύσκολος αντίπαλος. Στην αρχή της χρονιάς θέσαμε ως στόχος την παραμονή, αλλά τώρα που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία, θέλουμε κάτι καλύτερο. Από την κατηγορία μας ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Ηρακλής και Λαμία προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν βοηθούν όμως τα γήπεδα και τα ματς πάνε στην δύναμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ