24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η... πλύση εγκεφάλου στον Αντρέα

Η... πλύση εγκεφάλου στον Αντρέα
INTIME SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" μεταφέρει πώς οι Φύσσας - Βόκολος από την... πρώτη ημέρα "βομβάρδισαν" τον Στραματσόνι για την αναγκαιότητα της άμεσης ενεργοποίησης του Εσιέν.

Ντεμπούτο Στραματσόνι, ντεμπούτο και Εσιέν στον Παναθηναϊκό, αλλά η ...άσπρη μερα δεν ήρθε. Η ήττα από τον Ηρακλή, με σχεδόν κατεβασμένα χέρια, πιστοποίησε την παθογένεια που υπάρχει στους “πράσινους” , την οποία- προφανώς- ένας νέος προπονητής , όσο φιλόδοξος - καταρτισμένος και να είναι δεν μπορεί να ξεριζώσει (τουλάχιστον με το καλημέρα).

Με το ...καλημέρα βέβαια ο Στραματσόνι γνώρισε την πιο παθογενή κατάσταση, αυτή που θέλει τον Εσιέν να πρέπει να παίξει, προκειμένου να περιοριστεί (γιατί να εξαφανιστεί αποκλείεται) το μεταγραφικό γκράντε φιάσκο του καλοκαιριού.

Στην πιάτσα τωνagent,τόσο την ελληνική όσο και την ιταλική, γνωρίζουν πολύ καλά ο τι πριν ακόμη βάλει τις υπογραφές του στο συμβόλαιο του με την “πράσινη” ΠΑΕ (στις συζητήσεις που έκανε) αλλά και στην συνέχεια, ο Στραματσόνι κοινώς... βομβαρδίστηκε από Φύσσα και Βόκολο, για τη σημασία - αναγκαιότητα της ενεργοποίησης Εσιέν .

Σύμφωνα με τις ίδιες μανατζερικές πηγές, το πόσο σημαντικό κεφάλαιο είναι για την ομάδα να παίξει ο Γκανέζος σούπερ σταρ, ο Ιταλός κόουτς το άκουγε κατ' εξακολούθηση προκειμένου προφανώς να το εμπεδώσει και να...επηρεαστεί ως προς την άμεση "χρήση" του. Μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό αλλά οι Φύσσας- Βόκολος (που είναι “χρεωμένοι” από τον Αλαφούζο για την μεταγραφή Εσιέν) σχεδόν περισσότερο του εξήγησαν για την σημασία να “αναστηθεί” ο πρώην άσος της Μίλαν, παρά για τους στόχους του Παναθηναϊκού. Δεν παρέλειψαν δε να του επισημάνουν ο τι θα πιστωθεί(και επικοινωνιακά) ο ίδιος την ενδεχόμενη αναγέννηση του Γκανέζου!

Με αυτά και με αυτά, ο Ιταλός(προφανώς και επειδή οι “αντι-Εσιέν” του ρόστερ δεν τον έπειθαν) προς γενική κατάπληξη επέλεξε να ξεκινήσει τον Εσιέν τόσο με τον Ολυμπιακό -στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ - όσο και στο “Καυτανζόγλειο”. Αφήνοντάς τον μέσα σε ολόκληρο το 90λεπτο... Λογικά εκτίμησε πως την έλλειψη ρυθμού και αγώνων ο Εσιέν μπορεί να την υποκαταστήσει με την εμπειρία και την αναμφισβήτητη κλάση του. Αυτά όμως δεν έφτασαν αφού ο Γκανέζος παρά την οποία φιλοτιμία του (λογικά) δεν έδωσε...τίποτε παραπάνω. Τα τρεξίματα και η πίεσή του δεν ήταν αρκετά,υπήρξαν στιγμές που εξαφανιζόταν στον αγώνα αλλά κι όταν ακόμη περνούσε η μπάλα από τα πόδια του απλά έκανε το αυτονόητο, παίζοντας περισσότερο με το μυαλό του...

Ο Στραματσόνι προφανώς και διαπίστωσε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο και σερί αγώνων ο Εσιέν προκειμένου να γίνει μονάδα που θα ποντάρει ο Παναθηναϊκός ώστε να κάνει την διαφορά. Οι Φύσσας - Βόκολος θα συνεχίσουν εμμονικά να εκτιμούν πως ο Γκανέζος σταρ θα γίνει τελικά το "κρυφό χαρτί της επιτυχίας " για τον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα; Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ