MEDIA

Ο Ανδρέας Σάμαρης στο τελευταίο "SPORTSHOW" της σεζόν

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
samaris (AP Photo/Steven Governo) AP

Ο μέσος της Μπενφίκα, Ανδρέας Σάμαρης είναι καλεσμένος στην εκπομπή "SPORTSHOW" της COSMOTE TV.

Το "SPORTSHOW" της COSMOTE TV, ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Δευτέρα 21/5 στις 22.30 (COSMOTE SPORT 3HD), την αποκλειστική συνέντευξη του διεθνή μέσου, Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος είχε καθοριστικό ρόλο στην εξασφάλιση της συμμετοχής της Μπενφίκα στο UEFA Champions League της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, μέσα από την κάμερα της εκπομπής ο Έλληνας διεθνής κάνει αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της φετινής Liga NOS.

Στο πρόγραμμα του "SPORTSHOW" ξεχωρίζει επίσης ένα μοναδικό αφιέρωμα σε δύο θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τους Αντρές Ινιέστα και Τζανλουίτζι Μπουφόν, μέσα από το οποίο οι φαν του ποδοσφαίρου θα θυμηθούν τις πιο σημαντικές στιγμές στην πορεία τους. Οι δυο τους, αποχαιρέτησαν οριστικά τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, αντίστοιχα και μέσα από την εκπομπή θα προβληθούν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο ματς της καριέρας τους.

Στο "SPORTSHOW" οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν, όπως κάθε εβδομάδα, τα πέντε καλύτερα γκολ από Ισπανία και Ιταλία, τις φάσεις που ξεχώρισαν στις τελευταίες αγωνιστικές των δύο πρωταθλημάτων, τις πέντε πιο εντυπωσιακές αποκρούσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα της σεζόν, αλλά και όλα όσα απασχόλησαν τους φιλάθλους στα Social Media.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ