MEDIA

Η κάλυψη του Ολυμπιακός - ΑΕΚ από Sport24 Radio και OTE TV

Η κάλυψη του Ολυμπιακός - ΑΕΚ από Sport24 Radio και OTE TV

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τα πλάνα των Sport24 Radio και OTE TV για την κάλυψη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το 18o νταμπλ της ιστορίας του, η ΑΕΚ θέλει να κάνει την πρώτη… άρση Κυπέλλου μετά το 2011. Πού θα κάτσει η μπόλια; Η απάντηση, αύριο Τρίτη στις 20:30 με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο μεγάλος αγώνας θα καλυφθεί από τον Sport24 Radio και τους 103,3 σε περιγραφή Διονύση Βερβελέ, Κώστα Τσίλη ενώ σχολιάζουν οι Μένιου Σακελλαρόπουλος και Γιάννης Καραλής. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι Γιώργος Περπερίδης, Λευτέρης Αμπατζής, Ακης Γεωργίου, Αλέξης Βιρβίλης και Βασίλης Τεμπέλης.

Τηλεοπτικά, καλύπτεται από το OTE Sport 1 και το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ Sport θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα. Η πρώτη ζωντανή σύνδεση θα γίνει στις 19:00 με Pre game εκπομπή σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιώργου Θαναηλάκη και καλεσμένους τους Ηλία Πουρσανίδη, Xάρη Κοπιτσή, Γιώργο Λεμπέση, Ιωάννα Κατσαντώνη και Στάθη Σταθόπουλο. Η σέντρα θα δοθεί στις 20:30 και την περιγραφή θα αναλάβει ο Αντρέα Παλομπαρίνι. Μετά τη λήξη θα συνεχιστεί η εκπομπή.

Ο τελικός θα μεταδοθεί σε live delay από την ΕΡΤ1, στις 22:30.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ