MEDIA

Απάτη CNN, Εθνική στους 103,3 και κόστος Euro 2016 & F1!

Απάτη CNN, Εθνική στους 103,3 και κόστος Euro 2016 & F1!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει όλη τη μιντιακή, αθλητική και μη, επικαιρότητα

Aύριο, σε τούτη εδώ τη γωνιά, θα απαντήσω (δημόσια) σε πολλές μιντιακο-τηλεοπτικές απορίες σας, ήδη έχουν μαζευτεί αρκετές. Οποιος το επιθυμεί, μέιλ στο [email protected].

Άρωμα... γυναίκας απόψε στην "EΡΤ Sports"

Μετά την ανδρική εισβολή στην προηγούμενη εκπομπή η αποψινή EΡΤ Sports, λίγο μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 (22:00), πλημμυρίζει με άρωμα γυναίκας. Στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου ενώ από τις Ηνωμένες Πολιτείες μιλάει το άλλο σπουδαίο κορίτσι του ελληνικού στίβου η Κατερίνα Στεφανίδη που επίσης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στο Πόρτλαντ. Στην κάμερα μιλούν επίσης η Δήμητρα Κοροκίδα που ξεκίνησε μια σπουδαία καριέρα στο τάε κβον ντο αλλά ένα ατύχημα την καθήλωσε σε καροτσάκι με αποτέλεσμα να δείξει το τεράστιο ταλέντο της σε πολλά παραολυμπιακά αθλήματα και να ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Ρίο.

Πέμπτη έχει Εθνική...

...στον Sport24 Radio 103,3 και στο sport24radio.gr. Στις 20:00 αύριο, Πέμπτη 24/3 το φιλικό Ελλάδας - Μαυροβουνίου καλύπτεται από το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο σε περιγραφή Σταύρου Γεωργακόπουλου και σχολιασμό Γιάννη Σερέτη ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Νίκος Συριώδης, Παναγιώτης Σαμαράς. Τηλεοπτικά, μεταδίδεται από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου και Ανδρέα Σερεβέτα.

Φασούλας στο "10 το κακό" αύριο, στους 103,3

Ο Παναγιώτης Φασούλας αύριο κάνει τη δυάδα... τρόικα! 10.00 με 12.00 το πρωί στον Sport24 Radio οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Φιλέρης υποδέχονται την... αράχνη του ελληνικού μπάσκετ.

Πόσα κόστισαν Euro 2016 και F1;

Απάτη CNN, Εθνική στους 103,3 και κόστος Euro 2016 & F1!


Τα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης συνεχίζουν το τελευταίο διάστημα να ολοκληρώνουν συμφωνίες, να εξασφαλίζουν δικαιώματα για αθλητικές μεταδόσεις αλλά και να προχωρούν σε εγκρίσεις για νέες παραγωγές γεμίζοντας σιγά σιγά το «μενού» της ΕΡΤ τόσο για την τρέχουσα όσο και για τις επόμενες τηλεοπτικές σεζόν. Η πρόσφατη συμφωνία για το Euro 2016 (10 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου στη Γαλλία) ήταν επιτυχία για την ΕΡΤ καθώς έκλεισε στα 2,7 εκατ. ευρώ όταν άλλες χώρες πλήρωσαν ως και 15 εκατ.! Προφανώς έπαιξε ρόλο η απουσία της Εθνική μας ενώ η αρχικές αιτιάσεις άγγιζαν τα 5 εκατ. ευρώ… Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΡΤ εξασφάλισε για την επόμενη τριετία (2016-18) και την αποκλειστική ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της Formula 1 . Η συμφωνία έκλεισε στα 2,1 εκατ. ευρώ για την τριετία αλλά έχει εξασφαλιστεί ισόποσο, αν όχι και μεγαλύτερο, διαφημιστικό πακέτο από την εταιρεία που διέθετε τα δικαιώματα προς την ΕΡΤ.

Δεν έχει αθλητικές την Κυριακή...

...27 Μαρτίου διότι δεν θα εργαστούμε το Σάββατο 26/3 για την 25η Μαρτίου που είναι την Παρασκευή. Δεν κάνω πλάκα. Οπως την Καθαρά Δευτέρα, που οι αθλητικές (ελέω Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού) ενώ συνήθως δεν εργάζονταν την Κυριακή της αποκριάς για να μη βγουν Δευτέρα, ζήτησαν να αλλάξει και κάτσαμε... δύο ημέρες πριν, το Σάββατο.

Τούτο, αυτή τη φορά, διότι οι κυριακάτικες θα κυκλοφορήσουν το Σάββατο και οι σαββατιάτικες την Παρασκευής. Αλαλούμ.

Απαραίτητη διόρθωση

Στις 23 Φεβρουαρίου η στήλη είχε, λανθασμένα, αναφέρει πως η Ναταλία Κρίτσαλη εργάζεται σε ΜΚΟ της Νίκης Κεραμέως και ότι ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος ανήκει στη ΔΑΠ με αφορμή το πάνελ στον "Ενικό" του Star. Υστερα από επικοινωνία μας με την κ. Κρίτσαλη, οφείλουμε να διορθώσουμε πως δεν εργάζεται στη ΜΚΟ της κ. Κεραμέως ούτε ανήκει σε κάποια πολιτική παράταξη: είναι ιδρυτικό μέλος του Bloode.org, ένα οργανισμός που στοχεύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με το ευαίσθητο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ιδρυτικό μέλος του Bloode είναι και ο κ. Σωτηρόπουλος που επίσης διευκρίνισε ότι δεν έχει πολιτική ανάμειξη με παρατάξεις.

Πώς έφτασε το Mega στο σημείο μηδέν;

Ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και έγραψε τα δικά του, μοναδικά κεφάλαια στο εν λόγω βιβλίο. Ωστόσο το Mega έφτασε πια στο σημείο μηδέν, εκεί όπου επιστροφή δεν υπάρχει: ή θα σωθεί ή θα παραδοθεί στη δίνη των εξελίξεων; Αναλυτικά στο NEWS 247 .

Για εξωγήινους να πούμε, ε;

Δεν τρολάρω: απόψε στις 23:15 στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε στο "The 2night Show" τον Νότη Σφακιανάκη ενώ στις 23:10 στον Alpha και στο «Βράδυ» ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον Σταμάτη Γονίδη. Εννοείται ότι η ελληνική τηλεόραση τέτοιου είδους έχει κουράσει με καλεσμένους που απλώς εκτίθενται με τις μακακίες που λένε on air. Πιο σοφή η κίνηση στον ΑΝΤ1 που θα έχει και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και στον Alpha ο "Κωστό" τον Λάμπρο Φισφή (μεταξύ άλλων).

Επί Τόπου Στροφή” στο Πρώτο με Αρβανίτη

Ο γνωστός ακτιβιστής δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης είναι ο καλεσμένος της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Σήμερα διευθύνει τον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» μετά από μια μακρά επιτυχημένη πορεία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και στην τηλεόραση και θα εμφανιστεί στην εκπομπή Κυριακή 27/3 στις 15:00, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Αραβικό δελτίο η ΕΡΤ...

Στη Γερμανία προ δεκαετιών υπήρχαν ελληνόφωνες εκπομπές στο κρατικό ραδιόφωνο. Τούτο διότι πολλά άκουσε η ΕΡΤ για το αραβικό δελτίο που μεταδίδει καθημερινά μέσα από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και την ιστοσελίδα της με στόχος την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα. Το δελτίο ειδήσεων στα αραβικά, μεταφράζει και εκφωνεί ο Ουαλίντ Ελιάς.

...και δελτίο από τις Βρυξέλλες

Απόψε, στις 20:50, το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ ξεκινά από τις Βρυξέλλες, την πληγωμένη καρδιά της Ευρώπης που αιματοκύλισαν οι τρομοκράτες. Ο Αντώνης Αλαφογιώργος και ο Γιώργος Συριόπουλος μεταφέρουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την Ευρώπη και τα μηνύματα αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Βέλγιο.

Βρυξέλλες 2016; Μπα, Μινσκ 2011!

Απάτη CNN, Εθνική στους 103,3 και κόστος Euro 2016 & F1!


Λύθηκε, όπως γράφει το mediatvnews.gr , το μυστήριο της προβολής πλάνων από την επίθεση στο μετρό του Μινσκ το 2011 που παρουσίασαν τα ελληνικά κανάλια ως πλάνα από την επίθεση στην πόλη των Βρυξελλών το πρωί της Τρίτης. Στα ελληνικά social media αμέσως επισημάνθηκε πως τα εν λόγω πλάνα προέρχονταν από την προ 5ετίας επίθεση στο μετρό του Μίνσκ στη Λευκορωσία. Τελικά τα ελληνικά κανάλια απλώς “έκλεψαν” τα πλάνα που έδειξε το CNN. Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του thefreethoughtproject.com , το CNN πρόβαλε άμεσα ένα βίντεο με πλάνα μιας χαοτικής σκηνής, σε μια στάση μετρό με ανθρώπους να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους. Υποστήριξε μάλιστα την εκπομπή αυτή, ισχυριζόμενο πληροφόρηση από twitter!

Novaguide.gr, ο νέος ηλεκτρονικός τηλεοπτικός οδηγός

Το Novaguide.gr, διαθέσιμο σε Web, iOS και Android για άμεση και εύκολη πρόσβαση, αποτελεί τον πιο πλήρη και σύγχρονο τηλεοπτικό οδηγό που παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, προτάσεις, αφιερώματα, δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένου προφίλ, διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Στο Novaguide.gr, το οποίο απευθύνεται σε όλο το κοινό και όχι μόνο στους συνδρομητές της Nova, μπορεί κάποιος να βρει το καθημερινό αναλυτικό πρόγραμμα των καναλιών σε ελληνικά και αγγλικά, προτάσεις και αφιερώματα για αθλητικές μεταδόσεις, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κ.α. Το Novaguide.gr, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο χρήστη μέσα από τη δημιουργία εξατομικευμένου προφίλ να δημιουργήσει τον δικό του τηλεοπτικό οδηγό, είτε με τη δημιουργία λογαριασμού, είτε με σύνδεση μέσω του προφίλ του στο facebook.

"House of Cards" από αύριο στο Mega

«Υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας: ‘Η θα είσαι ο κυνηγός ή το θύμα»: τάδε έφη Φρανκ Άντεργουντ, ο περιβόητος (ή μήπως διαβόητος;) ρόλος που υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι στο "House of Cards", με τη σειρά να... παίζει για πρώτη φορά σε ελεύθερο κανάλι (όσοι την είδαμε, και την ξανάδαμε, δεν κάνει κακό και τρίτη φορά!). Πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 23:10 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την εν λόγω ώρα, στο Mega.

Η Fischer απένειμε τα Βραβεία Κοινού στο 18ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Απάτη CNN, Εθνική στους 103,3 και κόστος Euro 2016 & F1!

Φεστιβαλική διάθεση, συναρπαστικές εικόνες του 21ου αιώνα και το πιο σινεφίλ κοινό πλαισίωσαν το φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, μαζί με τη Fischer, την μπίρα που για 4η συνεχή χρονιά απένειμε τα Βραβεία Κοινού. Περισσότεροι από 20.750 θεατές επισκέφθηκαν τις κάλπες που στήθηκαν έξω από τις κατάμεστες αίθουσες. Η Fischer μέτρησε 20.785 ψήφους, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ των 17.000 ψήφων, αποδεικνύοντας ότι το κοινό αγαπά και συνεχίζει να στηρίζει το θεσμό και ότι η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μια πόλη σινεφίλ. Την τελετή λήξης παρουσίασε η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη και τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και καλλιτεχνικό κόσμο μεταξύ άλλων, οιΑναστάσιος Κουράκης-Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης-Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Σαρίδης-Βουλευτής Ένωση Κεντρώων, Γιάννης Μπουτάρης-Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας - Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Μέλος ΔΣ ΦΚΘ, Orhan Yalman Okan - Γενικός Πρόξενος Τουρκίας, Διονύσης Τσακνής - Πρόεδρος ΕΡΤ, Θεοφανώ Παπαζήση - Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΕΡΤ3, Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ - Γενικός Διευθυντής ΕΡΤ3, Ανδρέας Τάκης - Πρόεδρος Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Μαρία Τσαντσάνογλου, Διευθύντρια Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Άρης Στυλιανού - Πρόεδρος Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Αναστασάκης - Καλλιτεχνικός Διευθυντής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Κατσούγκρης - Sponsorships Manager, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Χάρης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, κ.ά.

Σε 24''

* Eκδόθηκε η υπ’ αρ. 664/2016 Απόφαση του Πρωτοδικείου που δικαιώνει πανηγυρικά τους εν επισχέσει εργαζομένους της εφημερίδας «Επενδυτής". Το Δικαστήριο επεδίκασε σε αυτούς το σύνολο των μισθών υπερημερίας, αναγνωρίζοντας ως νόμιμη την επίσχεσή τους από τις αρχές Ιανουαρίου 2014, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της εργοδοτικής πλευράς περί δήθεν «οικειοθελούς αποχωρήσεώς τους».

* Τον δικό της ραδιοφωνικό σταθμό έχει πλέον η ΑΕΛ, καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία με την ιδιοκτησία του ΟΚ Radio για την αγορά του 90% των μετοχών του συγκεκριμένου Μέσου. Αναλυτικά...

* Ο εκδότης της εφημερίδας "Cumhuriyet", Καν Ντουντάρ, που αποκάλυψε την παράνομη μεταφορά όπλων από το τουρκικό Κράτος στη Συρία, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σημειώνοντας πως ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει αυτό του το πλεονέκτημα για να εντείνει τις απολυταρχικές του πρακτικές. Αναλυτικά το θέμα της Ιωάννας Μπρατσιάκου .

* Η μουσική εκπομπή «The Music Project by Jumping Fish» έρχεται τον Απρίλιο στον Alpha με... συντονιστή τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

* Η αντιπρόεδρος του ΕΣΡ και υπηρεσιακή πρόεδρος Λίνα Αλεξίου εξέφρασε την πρόθεση να προσφύγει στο ΣτΕ όταν η κυβέρνηση αλλάξει τη σύνθεση του ΕΣΡ. Απορίας άξιον γιατί δεν είχε προσφύγει τόσα χρόνια, ενόσω η σύνθεση του ΕΣΡ ήταν παράνομη.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ