SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (24/02)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (24/02)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ, ο απόηχος της 26ης αγωνιστικής στο ποδόσφαιρο και τα νέα όλο τον μπασκετικό κόσμο. Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Δευτέρα.

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις της Δευτέρας (24/02) στην Ελλάδα και τον κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ και δείτε videos από την αγωνιστική δράση.

Μισό-μηδέν

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το Ολυμπιακός-Γιουνάιτεντ. Ότι μπορεί η Γιουνάιτεντ να μη φοβίζει, αλλά παίκτες σαν τον Ρούνεϊ και τον Φαν Πέρσι μπορούν να πάρουν τέτοια παιχνίδια μόνοι τους.

Αποστολή... στ' αστέρια

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει Μάντσεστερ Γ., με την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (24/2). Με 19 παίκτες στην αποστολή. (video)

This is Karaiskakis

Εντυπωσιακές οι αλλαγές στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" με το σύνθημα "we rule this land", να κυριαρχεί όπως επίσης και οι εμβληματικές μορφές των Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Σαβιόλα και άλλων "ερυθρόλευκων". (VIDEOS)

Έπεσαν οι μάσκες…

Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γράφει για όλους (από την διοίκηση μέχρι την επόμενη μέρα) και για όλα...εκτός από το γκολ-φάντασμα στο ματς με τον Πλατανιά!

Πλάνα από την Go Pro κάμερα

Ξεχωριστές στιγμές από την σημερινή (24/2) προπόνηση του ΠΑΟΚ, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για την ρεβάνς με την Μπενφίκα.

Hello Africa

Ο Γιάννης Σκόκας ταξιδεύει μέχρι την Αφρική και ανακαλύπτει πόσο ευτυχισμένοι είναι οι κάτοικοι της που δεν έχουν το χειρότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Ιβάν ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά

Βούκιτς Κάτσε Σκόνδρας

Ο Κώστας Πετρωτός προσπερνά το, αναμενόμενα, θερμό χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Κάτσε και την αγαπημένη συνήθεια του Βούκιτς να έρχεται «ζεστός» από τον πάγκο και εστιάζει στο «θόρυβο» που έχει σηκωθεί στη Σούπερ Λίγκα και πρέπει να ευαισθητοποιήσει τον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου».

Κόκκινη στα εκτός έδρας δίποντα

Ο Football Philosopher γράφει για ποδοσφαιρικά κλισέ, για την υπερβολική δύναμη των εκτός έδρας γκολ και τις κόκκινες, που δεν καταστρέφουν τους αγώνες.

Κούγιας: "Αποχωρεί η Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα"

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναχαϊκή υποστήριξε ότι η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο ήταν το τελευταίο της ματς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

O Μπράιαντ Ντάνστον στο Sport24.gr

Ο Ντάνστον σχολίασε πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παίζει περισσότερο συχνά στο "ζωγραφιστό", εξήγησε τους λόγους που οι Πειραιώτες δεν έχουν καταφέρει φέτος να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, τόνισε πως είχε τετ-α-τετ κουβέντα με τον Σπανούλη και αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε που ακολουθεί (video).

Καϊμακόγλου: ''Θα ξυριστώ αν...''

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλάει για την εντυπωσιακή πορεία της Ούνιξ Καζάν και τη σύγκριση με τη Ρεάλ, αποκαλύπτει την αντίδραση του Αντρέα Τρινκιέρι στην αναζήτηση νέου προπονητή από την ΕΟΚ και αποδέχεται δημόσια την πρόκληση του Νίκου Ζήση!

Ανοιχτός ο φάκελος Κατσουράνη

Κατσουράνης

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου και το Sport24.gr καταγράφουν το ρεπορτάζ για την περίπτωση επιστροφής του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι. Η (δημοσίως) ανομολόγητη επιθυμία του Κατσούρ να κλείσει την καριέρα του φορώντας κιτρινόμαυρα.

Tα πανό της ντροπής στο Γιουβέντους-Τορίνο

Το ντέρμπι του Τορίνου σημαδεύτηκε από δύο άκρως προσβλητικά πανό που κρέμασαν στην εξέδρα οι οπαδοί της Γιουβέντους με αποδέκτες αυτούς της "γκρανάτα". Διαβάστε αναλυτικά (photos).

Τα ποδοσφαιρικά κάστρα της Ευρώπης

Το απόρθητο για 81 ματς "Ντραγκάο"... έπεσε και το Sport24.gr παρουσιάζει τα είκοσι μεγαλύτερα αήττητα σερί εντός έδρας. Στην κορυφή της ξεχωριστής λίστας η Ρεάλ Μαδρίτης, στη 16η θέση ο Ολυμπιακός.

Back-stage με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

To Sport24.gr ακολούθησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα άδυτα του στουντιο του ΝΒΑ Entertainment. Δείτε τον να βγάζει selfie και να την υπογράφει στο αποκλειστικό βίντεο και τις φωτογραφίες του Sport24.gr!

Γιορτή για το ράγκμπι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της ομάδας ράγκμπι του Παναθηναϊκού με τους Άττικα Σπρίνγκμποξ στο γήπεδο της Λεωφόρου με περισσότερους από 1.500 φιλάθλους να τον παρακολουθούν. (VIDS)

Από τον Βόλο, πρόσωπο της Πριμέρα

Χάβι Γκράθια

Από τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κέρκυρα και από εκεί πρόσωπο της αγωνιστικής στην Ισπανία. Ο Χάβι Γκράθια έφυγε... αποτυχημένος από την Ελλάδα και χτίζει σπουδαία καριέρα στην Ισπανία.

Λίβερπουλ σημαίνει (φέτος) ρεκόρ

Η Λίβερπουλ είναι πίσω από Τσέλσι, Άρσεναλ και Σίτι όμως έχει τις πιο εντυπωσιακές πρωτιές. Τα "φαινόμενα" Στάριτζ-Σουάρες, η κορυφαία επίθεση και οι "βομβαρδισμοί" στα πρώτα ημίχρονα! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το κακό συνήθειο του Παναθηναϊκού

Πράνιτς Μπαντιμπαγκά

Διαβάστε για το ελάττωμα του φετινού Παναθηναϊκού να προηγείται στα παιχνίδια και στο τέλος να μην κερδίζει. Το στατιστικό που... λέει πολλά (βίντεο).

Άμυνες κόντρα στη διαιτησία

Διεξοδική συζήτηση έγινε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για το πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει το παιχνίδι του και να ξεπερνά τις εχθρικές διαιτησίες που συναντά στη Superleague.

ΑΕΛ Καλλονής-Παναιτωλικός 3-1

Η Καλλονή επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τα λάθη των φιλοξενούμενων και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς.

Τα δεδομένα για τα πλέι οφ της Superleague

Το sport24.gr παραθέτει τη "βαθμολογία" των πλέι οφ μετά την 26η αγωνιστική και καταγράφει όσα ισχύουν για την τελική κατάταξη των τεσσάρων διεκδικητών.

Κάστρο η Λιβαδειά, ρεκόρ ο Μάντζιος

Μάντζιος

Η Λιβαδειά αποτελεί μία από τις καλύτερες έδρες του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζιος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (βίντεο).

Μπαντιμπαγκά ο αήττητος!

Μπαντιμπαγκά

Ο Ζιγκί Μπαντιμπαγκά οδηγεί τον Εργοτέλη στην παραμονή στη Superleague, αφού όποτε σκοράρει δεν χάνει η ομάδα του (βίντεο)!

Επεισόδια, τραυματισμοί και τεσσάρα

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και την Παναχαϊκή και ο τραυματισμός του Πλέγα στην διάρκεια του ματς σημάδεψαν την αναμέτρηση στην οποία κέρδισαν άνετα οι γηπεδούχοι. Ήττα και για την Κέρκυρα στο ντέρμπι του Βορείου Ομίλου.

Όλα τα videos από την Ευρώπη

Οι ήττες που έφεραν την Ρεάλ κορυφή, η πρώτη εντός έδρας της Πόρτο μετά από 5.5 χρόνια, τα ντέρμπι των Γιούβε & Γαλατά, αλλά και πολλές γκολάρες. Το Sport24.gr συγκέντρωσε videos με γκολ και highlights του ΣΚ στην Ευρώπη

Άρης - Απόλλων Πατρών 67-75

Σπουδαίο "διπλό" για τον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος νίκησε στην παράταση εκτός έδρας τον Άρη με 75-67, καλύπτοντας και την διαφορά της ήττας στο πρώτο ματς.

Οι Έλληνες του εξωτερικού

Εξαιρετικός ο Γλυνιαδάκης με τον ΑΠΟΕΛ, πολύ καλοί οι Μπουρούσης και Καλάθης με Ρεάλ και Αστάνα αντίστοιχα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε τι έκαναν οι Έλληνες

Οι Ελληνίδες του εξωτερικού

Η Μπουρζ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Γαλλία με 17 νίκες σε 18 αγώνες. Διαβάστε τι έκανε η Στέλλα Καλτσίδου και οι υπόλοιπες Ελληνίδες του εξωτερικού

Χωρίς... Πεδουλάκη η προπόνηση

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, λόγω του προβλήματος του Αργύρη Πεδουλάκη στο ισχίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ