ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άμυνες κόντρα στη διαιτησία

Άμυνες κόντρα στη διαιτησία
INTIME SPORTS

Διεξοδική συζήτηση έγινε στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για το πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να συνεχίζει το παιχνίδι του και να ξεπερνά τις εχθρικές διαιτησίες που συναντά στη Superleague.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι διαιτητικές αποφάσεις προκαλούν στον Παναθηναϊκό περισσότερα προβλήματα από τη μη υπόδειξη ενός πέναλτι ή την κατακύρωση κανονικών γκολ. Το χειρότερο είναι ότι εκνευρίζουν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο, οδηγούν στην απώλεια της καθαρής σκέψης και αποσυντονίζουν.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούν να κάνουν πολλά για τους διαιτητές, όμως έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν στους τομείς της συγκέντρωσης και της ψυχραιμίας. Ώστε ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν τους "Δελφάκηδες", να μην παρασύρονται και να προσηλώνονται στο παιχνίδι τους.

Για αυτό, στην προπόνηση της Δευτέρας έγινε συζήτηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", στην οποία συμμετείχαν οι Σαραβάκος, Νταμπίζας, Αναστασίου, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές. Αντικείμενο ήταν οι άμυνες που πρέπει να αντιτάξουν, ώστε να εκθέτουν τους διαιτητές και να τους ξεπερνούν...

Το νόημα της κουβέντας, στο οποίο συμφώνησαν απόλυτα και οι ποδοσφαιριστές, είναι: "Να μην δίνουμε πάτημα στον όποιο Δελφάκη να μας βγάζει εκτός ρυθμού, να μας αποπροσανατολίζει και να χάνουμε την προσήλωση στο στόχο μας. Οδηγός διαχείρισης είναι οι πρόσφατοι αγώνες με την Βέροια, τον Βόλο και τον ΠΑΟΚ, όπου με την απόδοσή μας δώσαμε απάντηση και ΕΚΘΕΣΑΜΕ με τον τρόπο μας εκείνους που επιχείρησαν να μας βλάψουν.

Παρότι πριν το ματς είχε υπάρξει η σχετική προετοιμασία και είχαν δοθεί οι ανάλογες εντολές, η αντίδρασή και ο εκνευρισμός που βγάλαμε στο τελευταίο μισάωρο ήταν βούτυρο στο ψωμί του Δελφάκη και του κάθε Δελφάκη. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό το πρόβλημα και να απαντάμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ