SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (11/03)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (11/03)

Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Τρίτη 11 Μαρτίου. Από την πρόκριση των Μπάγερν και Ατλέτικο στους "8" του CL μέχρι την ανακοίνωση Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό και την τραγωδία με πρώην αθλήτρια του στίβου

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις την Δευτέρα στην Ελλάδα και τον κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ!

Μπάγερν - Άρσεναλ 1-1

Η Μπάγερν δεν χρειάστηκε να πιάσει σπουδαία απόδοση για να περάσει στα προημιτελικά του Champions League, έμεινε στο 1-1 με την Άρσεναλ στο Μόναχο και προκρίθηκε χάρη στο "διπλό" του Λονδίνου.

Ατλέτικο - Μίλαν 4-1

Μετά το "Σαν Σίρο" η Ατλέτικο νίκησε την Μίλαν και στην Μαδρίτη, αυτήν την φορά με 4-1 και προκρίθηκε στους "8" της Ευρώπης για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 17 χρόνια.


Τραγωδία στο "Πεπανός"

Η πρώην αθλήτρια, Σέμελη Θεοδώρα Αντύπα, πνίγηκε στο "Α. Πεπανός" με τους γιατρούς παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν να μην μπορούν να την κρατήσουν στη ζωή.

Τα δεδομένα για Κούμαν στην Εθνική

Ο Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε σε ρεπόρτερ της Φέγενορντ πως θα εργαστεί εκτός Ολλανδίας μετά το καλοκαίρι. Οι προτάσεις από ομάδες της Premier League και της Bundesliga και η επικείμενη συνάντηση με τον Τάκη Φύσσα. Σαρρής: "Ψάχνουμε αλλά είμαστε ανοιχτοί στον Σάντος"

Ανακοινώθηκε ο Αλβέρτης

Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να αναλαμβάνει κι επισήμως νέος προπονητής με συνεργάτες τους Πρίφτη, Μανωλόπουλο, Παππά. "Έχω υποχρέωση να συνεισφέρω τα μέγιστα". Υπογραφή Πρίφτης - Παίκτες-προπονητές πολλοί, ο Αλβέρτης ένας!

Σχέδια στο μυαλό του Μίτσελ

Ο Μίτσελ περιμένει με αγωνία την επάνοδο των Μαρκάνο και Σαβιόλα στην αγωνιστική δράση, καθώς είναι αναγκαίες οι ποιοτικές λύσεις σε άμυνα και επίθεση ενόψει του επαναληπτικού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νοκ-άουτ ο Ιμπαγάσα

Ρυθμιστικό Σχέδιο 2021, ένας αθέατος νόμος!

Το Sport24.gr καταγράφει το παράδοξο της προώθησης του "Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας - Αττικής 2021" στη Βουλή προς ψήφιση, την απουσία της διαβούλευσης και τη διαμαρτυρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Νοκ άουτ ο Πέτριτς

Χιλή, η ομάδα που έρχεται από το μέλλον

Είναι κοντοί, δεν έχουν στόπερ, ούτε επιθετικούς. Παίζουν από 3-4-3 μέχρι 4-4-2. Μπορούν να χάσουν, ενώ σε έχουν διαλύσει. Ο Football Philosopher γράφει για τη Χιλή, την ξεχωριστή ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι.

Στα άδυτα των αποδυτηρίων στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Δείτε τι έγινε πριν την έναρξη του αγώνα, στα αποδυτήρια αλλά και μετά το τέλος στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ντέρμπι της Κυριακής. (VIDEO) Σαββίδης: "Δεν μου αρκεί η δεύτερη θέση..."

Κόουτς, εμείς φταίμε!

Group Therapy στα Σπάτα με τον Δέλλα να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές του εξηγήσεις για τις άσχημες εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή απέναντι στον Ηρόδοτο και εκείνους να παίρνουν την ευθύνη επάνω τους. Θα μιλήσει με Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Δυο λόγια για την αποχή του Super 3…

Ο Γιάννης Ιωαννίδης τοποθετείται για τη φερόμενη απόφαση των οργανωμένων φιλάθλων να μην παραβρεθούν στο Χαριλάου, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το ζεϊμπέκικο που συγκλόνισε

Ωραία τα καρφώματα, τα τρίποντα και τα πυροτεχνήματα, όμως άλλη ήταν η κορυφαία στιγμή στο All Star Weekend των Χανίων. Δείτε το γεμάτο πάθος ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Βάσση.

Νοκ-άουτ ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Πρίντεζης

Οριστικά χωρίς τον Σπανούλη θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (14/3) στην Βαρκελώνη, εν΄ώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Πρίντεζη, ο οποίος ταλαιπωρείται με την μέση του. Επέστρεψε ο "Σέρμα".

"Συγχαρητήρια" σε Φιλιππίδη και Κυττέα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Φιλιππίδης μαζί με τον Δημήτρη Κυττέα συναντήθηκαν με πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού η οποία συνεχάρη τους δύο άνδρες για τη μεγάλη επιτυχίας του.

"Βύθισε" τη χρυσή Ολυμπιονίκη

Με γκολ του Θανάση Χρυσοσπάθη η εθνική ανδρών επικράτησε με 8-7 της Κροατίας στην αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο World League. Έστειλε την Ουγγαρία στο Final-6.

Δέκα κορυφαία γκολ με σόλο ενέργειες

Τα όνειρά τους έγιναν εφιάλτες που πάντα θα στοιχειώνουν τους αντιπάλους τους. Απολαύστε εν δράσει Ρονάλντο, Ζλάταν και φυσικά Μαραντόνα σε 10 από τα ομορφότερα σόλο γκολ όλων των εποχών (videos)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ