MARKET

Τι γίνεται με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Τι γίνεται με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Μέσα στην ημέρα θα ασχοληθεί ο Αλέξης Τσίπρας με το ποιος θα είναι ο Υφυπουργός Αθλητισμού στη νέα κυβέρνηση. Ποιες είναι οι σκέψεις του νέου Πρωθυπουργού.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε, με τον Αλέξη Τσίπρα να ορκίζεται νέος Πρωθυπουργός και να αναλαμβάνει το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης. Αυτό που απασχολεί τους φίλους του αθλητισμού είναι το ποιος θα είναι ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού.

Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει τον Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Δευτέρας, αφού πρώτα θα έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τα Υπουργεία πρώτης γραμμής, όπως το Εξωτερικών, το Εσωτερικών, το Οικονομικών κ.α.

Όσον αφορά στο ποιοι είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν αυτήν την πολύ σημαντική θέση για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάποιο όνομα που να έχει το χαρακτήρα του φαβορί.

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα, το Υφυπουργείο Αθλητισμού υπαγόταν στο Υπουργείο Πολιτισμού. Κανείς δεν ξέρει αν στο μυαλό του ο νέος Πρωθυπουργός έχει την ιδέα να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό Υπουργείο μόνο για τον αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ