MARKET

Οι 300 (χιλιάδες) του SPORT 24!

Οι 300 (χιλιάδες) του SPORT 24!

Το SPORT 24 συνεχίζει τις πρωτιές (σε αναγνώστες, fans και followers), ξεπερνώντας το φράγμα των 300.000 likes στην Facebook Page. Σας ευχαριστούμε!

Για να ξεκινήσουμε-ξεδιπλώσουμε αυτό το κείμενο, θα χρειαστεί να πάμε πίσω στο 2007. Για την ακρίβεια στις 20 Δεκέμβρη (του 2007) όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια fan page στο Facebook, έτσι ώστε να αναμεταδίδουμε τις ειδήσεις μας, να επικοινωνούμε και να αντιλαμβανόμαστε τον παλμό και τις επιθυμίες του κόσμου για ενημέρωση.

Από τότε μέχρι τώρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Η οικογένεια μεγάλωσε και η παρέα έγινε κοινότητα, που έχει αναπτυχθεί πλέον στο Twitter , στο Instagram , ενώ καμαρώνουμε και για το εντυπωσιακό και χρηστικό μας application για κινητά . Το δέσιμό μας όμως και ο σκοπός της δημιουργίας της σελίδας μας, παραμένει ίδιος. Να επικοινωνούμε μ' εσάς και όταν μαθαίνουμε κάτι, να το γράφουμε και μετά να σας το σερβίρουμε πρωτίστως στο SPORT 24 και δευτερευόντως στο Facebook . Η επικοινωνία και η επαφή μας είναι καθημερινή με τα καλύτερα και ποιοτικότερα θέματα που αφορούν κυρίως αθλητικό περιεχόμενο.

Και κάπως έτσι φτάσαμε τους 300.000 Fans! Στις 15 Μαρτίου του 2013, χαιρόμασταν μαζί σας για τα 150.000 LIKES και να 'μαστε πάλι εδώ μαζί, ένα χρόνο μετά, με την παρέα να έχει διπλασιαστεί. Το ίδιο βέβαια και οι ευθύνες που έχουμε απέναντί σας. Ευθύνες για να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι, ακόμα πιο άμεσοι, ακόμα πιο ουσιαστικοί και ποιοτικοί. Γι' αυτό και όλα αυτά τα χρόνια, δίνουμε μεγάλο βάρος σ' εσάς και στη γνώμη σας.

Η Fan page μας στο Facebook ξεκίνησε ως αθλητική γειτονιά κι έφτασε να γίνει η πολυπληθέστερη και μεγαλύτερη facebook σελίδα, αθλητικού site, στην Ελλάδα. Κι αυτό χάρη σ' εσάς και στην εμπιστοσύνη σας. Γι' αυτό και το "ευχαριστώ" μας είναι πολύ λίγο.

Τα ξαναλέμε στις 400.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ