MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

Επιστροφή στη δράση για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

H «χειμερία νάρκη» φτάνει στο τέλος της και μετά από περίπου δυόμιση μήνες, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται και πάλι στις επάλξεις. Μπορεί το ελληνικό, συλλογικό, ποδόσφαιρο να μην διαπρέπει την τρέχουσα σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος από τη χώρα μας δεν λείπει.

Ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ στο τιμόνι, ρίχνεται στη μάχη των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την ισπανική Λεβάντε (πρώτα εκτός έδρας) του Νίκου Καράμπελα την Πέμπτη. Το όνομα του αντιπάλου δεν είναι ικανό να προκαλέσει δέος στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για… αμελητέα ποσότητα.

Μία ομάδα που παγιώνεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν γίνεται παρά να είναι δύσκολος αντίπαλος ακόμη και για τις καλύτερες ελληνικές ομάδες, ενώ στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για σύνολο παικτών που λειτουργεί υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ένα στοιχείο που απαιτεί τεράστια προσοχή.

Το σίγουρο είναι ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» ξεπεράσουν τη Λεβάντε… πέφτουν πάνω στον νικητή του Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρούμπιν Καζάν και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει θεαματικά (ιδιαίτερα αν προκριθεί η Ατλέτικο του Ρανταμέλ Φαλκάο), ωστόσο είναι ουτοπικό και αχρείαστο το να ασχολούμαστε με το μεθεπόμενο βήμα πριν καν γίνει το επόμενο.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΙ

Από εκεί και πέρα, την παράταση στο κουπόνι «κλέβει» η πρώτη… δόση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία «απλώνεται» σε τέσσερις εβδομάδες φέτος. Η έμπειρη Βαλένθια υποδέχεται την «πλούσια» Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Σέλτικ θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια τη Γιουβέντους.

Μπορεί η ιταλική ομάδα να είναι το φαβορί, οι Σκωτσέζοι όμως τα κατάφεραν με την Μπαρτσελόνα, τώρα θα κάνουν πίσω; Την Τετάρτη η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (περιττά τα σχόλια…) και η Σαχτάρ Ντόνετσκ την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με το τελευταίο ματς να συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να δούμε… τόνους θέαμα, καθώς τίθεται αντιμέτωπες δύο φύσει (ενίοτε και παράλογα…) επιθετικές ομάδες.

Μεσοβδόμαδα αρχίζει και η μάχη των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, σε ακόμη μία διεθνή, διασυλλογική, διοργάνωση η οποία… τραβάει το ενδιαφέρον και πολλές φορές κρύβει εξαιρετικές ευκαιρίες. Η μοναδική φάση των προκριματικών πέρασε στην ιστορία δίχως να σημειωθούν μεγάλες εκπλήξεις και τώρα αρχίζει το… κυρίως πιάτο.

Μεσοβδόμαδο κουπόνι στο… καταχείμωνο δίχως αγγλικό… μενού δεν υφίσταται, με τις αναβολές στις χαμηλές κατηγορίες να έχουν συσσωρευτεί και να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών, καθώς το διήμερο Τρίτη – Τετάρτη διεξάγονται περί τα 40 ματς στη Γηραιά Αλβιώνα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ