MARKET

F2G MAGIC NUMBERS

F2G MAGIC NUMBERS

Κάποτε σου φάνταζε μακρινό να βλέπεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας και ταυτόχρονα να μοιράζεσαι ζωντανά τις εξελίξεις με τους κολλητούς σου που μένουν 500 χιλιόμετρα μακριά, χωρίς να πληρώνεις μια περιουσία στο τηλέφωνο;

Τώρα με τα F2G magic numbers δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα... μπορείς να το κάνεις και αυτό... Ανάλυσε στους κολλητούς σου όλες τις αμφιλεγόμενες φάσεις από τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο και προβλέψτε μαζί ποιες 2 ομάδες θα καταφέρουν τελικά να φτάσουν στον τελικό που θα γίνει το Μάιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ενώ εσύ δίνεις προκρίνεις την ΑΕΚ, "τρως" κάρτα από τον κολλητό που θέλει Ολυμπιακό αλλά και τον Κρητικό που ψηφίζει ΟΦΗ.

Τα αίματα ανεβαίνουν, όπως και ο χρόνος που έχεις στη διάθεσή σου για να τους πείσεις. Το F2G είναι σύμμαχος σου για να γίνεις εσύ ο πρωταγωνιστής του αγώνα!

Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5€ και πάνω, το WIND F2G σου ροσφέρει δωρεάν επικοινωνία προς 3 αγαπημένους αριθμούς WIND ή Q για έναν ολόκληρο μήνα. Τα μαγικά νούμερα... WIND Magic Numbers ενεργοποιούνται εύκολα από τον myF2G λογαριασμό κάθε χρήστη, ο οποίος μετά από κάθε ανανέωση, μπορεί να συμπληρώσει σε ειδικό πεδίο τον αριθμό με τον οποίο επιθυμεί να επικοινωνεί δωρεάν, κερδίζοντας 1500 λεπτά για ένα μήνα.

Όταν ολοκληρωθούν οι 30 μέρες και εφόσον υπάρξει επιπλέον ανανέωση, ξεκλειδώνουν σταδιακά και τα επόμενα 2 μαγικά νούμερα. Περισσότερες πληροφορίες στο www.f2g.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ